Ivan Mistrík: Človek odinakiaľ

Richard Pupala

SVK Slovensky Slovenský filmový ústav2007

Kniha: Ivan Mistrík: Človek odinakiaľ - Richard Pupala
Katalógové číslo: 226145 viac »
8,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ivan Mistrík: Človek odinakiaľ

Publikácia o významnom slovenskom divadelnom, fimovom a televíznom hercovi. Tvorí ju nevšedný životný príbeh Ivana Mistríka spracovaný autormi Martinou Skúpou a Richardom Pupalom a tiež analýzy jeho divadelných postáv od Jána Jaborníka a Vladimíra Štefka a filmových postáv od Vladimíra Mlčouška. V prílohe sa nachádza kompletná filmografia Ivana Mistríka, súpis jeho divadelných, televíznych a rozhlasových postáv a výberová bibliografia k jeho osobnosti a hereckému umeniu. Samostatnú prílohu tvorí DVD, na ktorom sa nachádza dokument Martina Hollého Vyššie princípy Ivana Mistríka (2002), rozhlasové hry Mark Twain: Dobrodružstvá Huckleberryho Finna (1956) a William Shakespeare: Rómeo a Júlia (1979), fotogaléria zo súkromného archívu a tiež fotografie Mistríkových filmových a divadelných postáv.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226145
Názov
Ivan Mistrík: Človek odinakiaľ
EAN/ISBN
9788096877010
Forma
Pevná
Autor
Richard Pupala
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007
Rozsah
222
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ivan Mistrík: Človek odinakiaľ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.