Láska a jej kat

Irvin D. Yalom

SVK Slovensky NOXI2014

Kniha: Láska a jej kat - Irvin D. Yalom
Katalógové číslo: 225773 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Láska a jej kat

Kniha Láska a jej kat obsahuje desať poviedok o ľuďoch, ktorí napriek tomu, že nie sú práve výnimoční, čitateľa zaujmú svojím životným príbehom. Títo ľudia postupne odhaľujú svoje vnútro a spovedajú sa zo svojich trápení. Dielo amerického psychiatra Irvina D. Yaloma je unikátne v tom, že čítateľovi dáva možnosť nahliadnuť do duševného sveta postáv, ktorý je ukrytý hlboko pod ich zvyčajným správaním. Yalom načrtáva možnosti i postupy pri terapii, spôsob jej vedenia i neočakávané zvraty. Nevyhýba sa opisu svojich neúspechov a omylov, nešetrí ani sebakritikou vo vzťahu k pacientom, svoje terapeutické pôsobenie podrobuje analýze a hodnoteniu, opisuje svoje pochybnosti, predsudky, či dokonca pocity antipatie voči klientovi. Zbierka poviedok Láska a jej kat je napísaná tak majstrovsky, až čitateľ chvíľami nadobúda pocit, že je priamo účastný dôverného rozhovoru medzi pacientom a terapeutom. Čitateľom sa ponúka možnosť precítiť pocity napätia, očakávania či radosti, ktoré prežívajú hlavní protagonisti poviedok.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225773
Názov
Láska a jej kat
EAN/ISBN
9788081111945
Forma
Viazaná
Autor
Irvin D. Yalom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
360
Rozmer
130×205
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska a jej kat zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.