Americký rebel - Život Clinta Eastwooda

Karmášek2013

Kniha: Americký rebel - Život Clinta Eastwooda
Katalógové číslo: 221782 viac »
23,62

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Americký rebel - Život Clinta Eastwooda

V Americkém rebelovi popisuje autor bestsellerů a uznávaný filmový historik Marc Eliot strhující, často bouřlivý život a kariéru filmové legendy, herce, režiséra a producenta Clinta Eastwooda, „Muže beze jména“. S otevřeností a nezaujatostí píše o Eastwoodových vzestupech a pádech, uměleckých úspěších i neúspěších a fascinujícím, složitém vztahu mezi jeho osobním životem a prací. Eliotův pozoruhodný vhled odkrývá, jak vysokoškolský odpadlík a neambiciózní playboy stoupal k slávě jako hollywoodský „sexy rebel“ a nakonec se proti všem očekáváním stal hvězdou v panteonu Akademie jako několikanásobný držitel Oscara. Americký rebel zahrnuje to nejlepší z Eastwoodovy tvorby, tedy filmy, které se rychle staly americkou klasikou – Pro hrst dolarů, Drsný Harry, Nesmiřitelní, Tajemná řeka, Million Dollar Baby a Gran Torino.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221782
Názov
Americký rebel - Život Clinta Eastwooda
EAN/ISBN
9788087101391
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
376
Rozmer
150×220
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Americký rebel - Život Clinta Eastwooda zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.