Forenzná psychológia

Anton Heretik

EUROKÓDEX2010

Kniha: Forenzná psychológia - Anton Heretik
Katalógové číslo: 219384 viac »
29,18

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Forenzná psychológia

Autor Forenznej psychológie prednáša tento predmet viac ako 30 rokov pre poslucháčov psychológie, práva a ďalších pomáhajúcich profesií (medicína, sociálna práca ai.). Zároveň rovnako dlho vykonáva prax súdneho znalca, ktorý sa špecializuje najmä na posudzovanie páchateľov násilných trestných činov. Kniha je preto nielen súhrnom najdôležitejších informácií z psychológie a psychopatológie, ktoré by mal poznať každý odborník, ktorý vstupuje do oblasti uplatnenia práva v spoločnosti. Je ilustrovaná množstvom kazuistík z vlastnej znaleckej praxe. Niektoré z nich patria medzi najznámejšie kauzy novodobej kriminálnej histórie na Slovensku... Kniha bola ocenená Cenou Ernesta Guensbergera za najlepšie dielo z oblasti psychopatológie publikované v r.2010. Cenu udeľuje výbor Psychiatrickej spoločnosti Slovenskej lekárskej spoločnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
219384
Názov
Forenzná psychológia
EAN/ISBN
9788089447220
Forma
Pevná
Autor
Anton Heretik
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
544
Rozmer
155×215
Hmotnosť
0,80
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Forenzná psychológia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.