Rozprávky o dopravných značkách

Peter Stoličný

Materske Centrum Bublinka2010

Kniha: Rozprávky o dopravných značkách - Peter Stoličný
Katalógové číslo: 216579 viac »
9,10

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rozprávky o dopravných značkách

Zoznámte sa s novým vydaním knižky Petra Stoličného, v ktorej sa deti prostredníctvom 20 rozprávok pútavou a vtipnou formou učia základy o dopravných značkách a prvé pravidlá cestnej premávky. Knižka je bohato ilustrovaná kresbami od akademickej maliarky Viery Kardelisovej. Súčasťou knihy je aj kvíz, prostredníctvom ktorého si deti spolu s rodičmi môžu overiť nadobudnuté znalosti. Urobte radosť svojim deťom a ponorte sa spoločne do sveta príbehov o dopravných značkách, autách a cestnej premávke. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky v súlade s § 13 ods. 6 zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) o zmene a doplnení niektorých zákonov a na základe odporúčania Štátneho pedagogického ústavu v Bratislave udelilo odporúčaciu doložku pre materiálny didaktický prostriedok knižnej publikácii "Rozprávky o dopravných značkách" a zaradilo ich do zoznamu odporúčaných učebných pomôcok pre materské školy a 1. stupeň základných škôl.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
216579
Názov
Rozprávky o dopravných značkách
EAN/ISBN
9788097032562
Forma
Pevná
Autor
Peter Stoličný
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
96
Rozmer
165×235
Hmotnosť
0,43
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozprávky o dopravných značkách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.