František Pápež z konca sveta

Gianni Valente

SVK Slovensky SALI - FOTO2013/11

Kniha: František Pápež z konca sveta - Gianni Valente
Katalógové číslo: 210877 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: František Pápež z konca sveta

V tejto knihe sú zozbierané rozhovory s kardinálom Jorgem Mariom Bergogliom uverejnené v medzinárodnom casopise 30 Giorni od roku 2002 do roku 2009. Uvádza ich reportáž uverejnená v casopise z názvom Priatelia otca Bergoglia. Chudobní, duchovní a svätí z Villas Miseria v Buenos Aires, ktorá rozpráva o kňazskom živote velmi blízkom súcasnému Petrovmu následníkovi. Kardinála Bergoglia som spoznal v januári 2002. Išiel som do Buenos Aires kvôli reportáži o hospodárskej kríze, ktorá hore nohami obrátila krajinu s doteraz najpevnejšou strednou triedou v Strednej Amerike. Rozprával mi tom období nie cez obraz hluku a hnevu protestov cacerolazos a manifestácií na námestí, ale ako o vnútornej demonštrácii plnej dôstojnosti matiek a otcov, ktorí prišli o prácu a po nociach, ked deti spali a nikto ich nevidel, plakávali. Casom sa vo mne, v mojej rodine a medzi niektorými priatelmi zrodila vdacnost za jeho duchovné otcovstvo, ktoré sme zažili ako osobnú spolocnost neustále nás prekvapujúcu v našich životoch.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210877
Názov
František Pápež z konca sveta
EAN/ISBN
9788830721210
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Gianni Valente
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
56
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
František Pápež z konca sveta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.