Keď sa sfarbia javory

Zuzana Cacciabue - Burgerová

Porta libri2013

Kniha: Keď sa sfarbia javory - Zuzana Cacciabue - Burgerová
Katalógové číslo: 210426 viac »
9,68

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Keď sa sfarbia javory

Pšššššššššššššššššššššššš... Práve v momente, keď mladý muž vyslovil skutočné meno pána Knightleyho mi do uší zahučal kávovar na espresso. Mala som sto chutí rozmliaždiť kávovar ako aj človeka, ktorý ho obsluhoval. Teda seba. -- Čo si dáš? Ako obyčajne? Zakričal. -- Hej, vďaka, odpovedal s úsmevom pán Knightley. Nebola som si istá či pohľad na neho prežijem. Prvýkrát som ho videla takto sa usmievať. Jeho úsmev bol na odpadnutie. On bol tiež na odpadnutie. Vlastne, všetko bolo na odpadnutie. Tak ako vtedy, keď som ho po prvý raz zbadala pred jeho domom v šortkách a v modrej kockovanej košeli, v jednej ruke hokejku, v druhej gitaru, ani dnes som nedokázala odtrhnúť z neho zrak. Jednu vec som však vedela na stopro. Dve krátke vety: „Čo si dáš?“ a „Ako obyčajne?“ mi obnovili nádej nového stretnutia zoči voči. A to možno už zakrátko.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
210426
Názov
Keď sa sfarbia javory
EAN/ISBN
9788081560156
Forma
Brožovaná
Autor
Zuzana Cacciabue - Burgerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
398
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď sa sfarbia javory zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.