V okovách nenávisti

Mária Hamzová

SVK Slovensky MOTÝĽ2013/11

Kniha: V okovách nenávisti - Mária Hamzová
Katalógové číslo: 209621 viac »
6,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V okovách nenávisti

Príťažlivá, tajomná a ako neskôr Oliver pochopí, aj veľmi nešťastná... Prečo si Timea píše denník plný sklamania, bolesti a beznádeje? Olivera táto žena priťahuje, aj keď neprestajne odoláva jeho pokusom o zblíženie. Uzatvára sa do seba a do svojej bolesti, nenávidí každý úsmev okolo seba. Čo také zažila? Netuší, že Timea stratila jediné dieťa a možno prejdú roky, kým ho znova objíme. Je nešťastná a utápa sa vo svojom zúfalstve. Nevidí, že ani ostatní to nemajú jednoduché. Že trpí nielen kolegyňa Slávka, ale aj Oliver, ktorý sa jej snaží pomôcť. Pozbiera Timea zvyšky síl a zabojuje o svoje dieťa? Aj napriek sklamaniu dá šancu láske, ktorá ju opäť stretáva? Oliver túži po jedinom. Aby mohol tráviť čas so svojím synom. Keď však spoznáva Timeu, chce jej dodať vieru v seba a v život okolo nej...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209621
Názov
V okovách nenávisti
EAN/ISBN
9788081640063
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Mária Hamzová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/11
Rozsah
304
Rozmer
135×205 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V okovách nenávisti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.