Nebojsa ! a ine HORORozprávky

Igor Válek

SVK Slovensky TRIO PUBLISHING2013

Kniha: Nebojsa ! a ine HORORozprávky - Igor Válek
Katalógové číslo: 198820 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebojsa ! a ine HORORozprávky

Ak aj vašich školákov lákajú (a príjemne ľakajú) tajomné príbehy, horory, upírske ságy či zombícke historky, tie najlepšie nájdu priamo v zlatom fonde slovenských ľudových rozprávok, ktoré pre nás uchovali zberatelia na čele s Pavlom Dobšinským. My prinášame dnešnému detskému čitateľovi trinásť z nich (zakliate číslo 13!) v novej úprave a v novom šate súčasnej slovenčiny. Hmýria sa v nich štrašidlá a sily pekelné; draci, šarkany aj hadie potvory; ježibaby, strigôni, hrozný škriatok aj vlkolak; záhrobné bytosti, nemŕtvy mŕtvy aj všemocná kmotra Smrť. Kto sa bojí, nech nejde do lesa, – vraví ľudová múdosť. Neboj sa! – zvolal by zas rozprávkový hrdina Nebojsa a isto by dodal: kto sa bojí báť, môže prísť o veľa fantastických, vzrušujúcich a krásne mrazivých zážitkov. Práve takých, aké ponúkajú aj tieto bohato ilustrované HORORozprávky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198820
Názov
Nebojsa ! a ine HORORozprávky
EAN/ISBN
9788089552481
Forma
Viazaná
Autor
Igor Válek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
88
Rozmer
175×235
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebojsa ! a ine HORORozprávky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.