Strážca času

Mitch Albom

SVK Slovensky TATRAN2012/12

Kniha: Strážca času - Mitch Albom
Katalógové číslo: 193961 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Strážca času

Spisovateľ, ktorého knihy Utorky s Morriem a Nestrácajte vieru inšpirovali milióny čitateľov na celom svete, nám predstavuje svoj najnovší román, v ktorom popúšťa uzdu predstavivosti ako nikdy predtým.

Strážca času je podmanivý poučný príbeh o prvom mužovi na Zemi, ktorý odmeriaval čas. O mužovi, z ktorého sa stal otec Čas.

Mitch Albom vo svojom najnovšom diele krásnej literatúry rozpráva príbeh vynálezcu prvých hodín na svete, ktorého neminie trest za pokus odmeriavať najväčší dar od boha. Musí prežiť stáročia vo väzení jaskyne a načúvať hlasom, ktoré k nemu doliehajú s jedinou prosbou – prosbou o viac dní, viac rokov. Napokon, s dušou takmer zlomenou, získa otec Čas voľnosť a s ňou aj čarovné presýpacie hodiny a poslanie: dostane šancu odčiniť dávny hriech, ak naučí dvoch ľudí na Zemi skutočnému významu času. Vracia sa do moderného sveta, posadnutého meraním času, ktoré sám tak nevinne začal, a vydáva sa na púť s dvomi nezvyčajnými spoločníkmi: mladým dievčaťom, ktoré sa chystá skoncovať so životom, a zomierajúcim boháčom, ktorý baží po večnom živote. Ak sa chce otec Čas zachrániť, musí najprv zachrániť ich dvoch. A zastaviť svet, aby uspel.

Príbeh, vyrozprávaný v Albomovom typicky stručnom štýle, pripomína čitateľom, aby zvážili vlastné chápanie času a zamysleli sa, ako ho trávia a aký je v skutočnosti vzácny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193961
Názov
Strážca času
EAN/ISBN
9788022206280
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Mitch Albom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/12
Rozsah
228
Rozmer
155×136×25 mm
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Jakub
12.02.2013 16:41:40

Moja prvá knižka od autora. A vďaka nej som si zadovážil ďalších 5. Vynikajúca kniha ktorá by sa mala stať v tejto dobe povinným čítaním ;) Čas je vzácny a obmedzený. Kto si to neuvedomuje tak by si mal prečítať práve Strážcu času.