Striga zo strojovne

Peter Gajdošík

SVK Slovensky Forza Music2012/10

Kniha: Striga zo strojovne - Peter Gajdošík
Katalógové číslo: 191320 viac »
5,77

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Striga zo strojovne

Kto by nechcel aspoň raz v živote vedieť čarovať? Kto by odmietol čarovné formulky, ktoré mu pomôžu rýchle a hlavne bez námahy vyriešiť naliehavý problém? Kto by nechcel byť tak trochu čarodejníkom? Hlavná hrdinka najnovšej knihy pre deti z pera Petra Gajdošíka je na prvý pohľad obyčajné dievča, ktoré sa líši od svojich rovesníkov len tým, že nechodí do normálnej školy, ale do čarodejníckej. Nežije preto v bežnom byte, ale aby na seba nepútala pozornosť, vybrala si za svoj domov strojovňu v paneláku, ktorú večer čo večer čarovnými formulkami mení na útulnú izbičku. Z pavúka sa stáva mobil, z hračky bicykel, z dážďovky veľký had a čarovný vysávač jej slúži na to, na čo jej predchodkyniam metla. Zvedavé dievčatko v snahe pomôcť svojmu okoliu to so svojimi čarami neraz prestrelí, lebo k dobrému výsledku nestačí len dobrý úmysel. Moderným jazykom, zasadením do súčasného prostredia , no s večne aktuálnymi pohnútkami aj vytvoril autor svieže dielko, ktoré nadväzuje na najlepšie tradície slovenskej tvorby pre deti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191320
Názov
Striga zo strojovne
EAN/ISBN
9788089359516
Autor
Peter Gajdošík
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
100
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,12
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Striga zo strojovne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.