Dogovorilis! + 2CD

Kniha: Dogovorilis! + 2CD - Tatiana Kozlova
Katalógové číslo: 183391 viac »
29,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dogovorilis! + 2CD

Moderní učebnice obchodní ruštiny, kterou doporučujeme pro školní i mimoškolní výuku obchodním akademiím vyšším odborným školám vysokým školám ekonomického směru jazykovým katedrám vysokých škol nefilologického zaměření jazykovým školám pro samostudium Vhodná je také pro odborníky z praxe a manažery, kterým umožní základní přípravu pro ruskojazyčnou řečovou komunikaci v široce pojaté podnikatelské sféře (ekonomika, výroba, obchod, politika, kultura, věda a vzdělání). Zpracování vychází z originálních ruských materiálů - například z reklamních textů, zápisů a záznamů z jednání, anket, dopisů apod. Učebnice vznikla ve spolupráci autorů z Moskevské státní univerzity a Ostravské univerzity pod redakcí Doc. Tatiany Kozlove, CSc. Hlavní tematické celky Úvod do fonetiky, Seznámení s firmou, Činnost firmy, Organizace činnosti firmy i všedního života, Návštěvy a hosté, Výsledky a plány činnosti, Hledání obchodního partnera, Jednání, Zájezdy a služební cesty, Společenský život, Volný čas, Přílohy a doplňky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
183391
Názov
Dogovorilis! + 2CD
EAN/ISBN
9788072387878
Forma
Brožovaná
Autor
Tatiana Kozlova
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/04
Rozsah
474
Rozmer
185×235
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
2%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dogovorilis! + 2CD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.