Římské právo soukromé

Kniha: Římské právo soukromé - Michal Skřejpek
Katalógové číslo: 180401 viac »
17,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Římské právo soukromé

Publikácia si dala za cieľ skvalitniť prípravu študentov právnických fakúlt Slovenskej republiky a uľahčiť im prechod od štúdia do praxe. Je to vhodná pomôcka na aplikáciu získaných teoretických vedomostí. Kniha je z hľadiska štruktúry rozdelená na kapitoly podľa jednotlivých pracovnoprávnych inštitútov, posledná kapitola sa tematicky zameriava na právo sociálneho zabezpečenia. Na začiatku každej kapitoly sú konkrétne príklady z praxe, ktoré sú nasledované kontrolnými otázkami, kde si študent za pomoci pedagógov preverí získané schopnosti riešiť právne problémy v oblasti, ktorá bola predmetom jeho štúdia. Orientáciu pri používaní pracovnoprávnych predpisov uľahčuje judikatúra súdov uzatvárajúca každú kapitolu. Obsahová štruktúra študijného textu zodpovedá pedagogickým skúsenostiam autorov – členov Katedry pracovného práva a práva sociálneho zabezpečenia Právnickej fakulty Trnavskej univerzity v Trnave, ktorých zámerom bolo skĺbiť potreby vyučovacieho procesu s praktickou aplikáciou noriem pracovného práva.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
180401
Názov
Římské právo soukromé
EAN/ISBN
9788073803346
Forma
Viazaná
Autor
Michal Skřejpek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/10
Rozsah
352
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Římské právo soukromé zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.