Nové rodinné domy X

SVK Slovensky Eurostav2010/08

Kniha: Nové rodinné domy X
Katalógové číslo: 178753 viac »
9,94

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nové rodinné domy X

Výstavba rodinných domov je z celospoločenského hľadiska stále aktuálnou témou. Publikovaniu o architektúre sa venuje vydavateľstvo Eurostav už viac rokov. Zvyšovať osvetu v oblasti architektúry rodinných domov pomáhame aj prostredníctvom úspešnej publikácie Nové rodinné domy. Tento rok zaradilo Vydavateľstvo Eurostav do edičného plánu už desiate pokračovanie tejto úspešnej edície. Predstaví v ňom opäť výber desiatich architektonicky kvalitných realizácií rodinných domov na Slovensku, pričom každá realizácia je v publikácii odprezentovaná odbornou recenziou nezávislého odborníka, údajmi o stavbe, o použitých materiáloch a technológiách, publikované sú tiež pôdorysné dispozície a fotografie exteriérov aj interiérov konkrétneho domu. 1. vydanie knižky NRD je zamerané predovšetkým na ukážky príkladov riešenia úspornejších domov, aj téma úvodnej diskusie s odborníkmi je na tému Úsporné formy rodinných domov. V diskusii sú prezentované názory popredných odborníkov na úsporné formy zástavby, na dôvody prečo navrhovať a stavať úspornejšie a efektívnejšie a diskusia by mala zodpovedať otázky ako menej plytvať priestorom, pôdou, energiami či peniazmi, čo je zvlášť aktuálne v súčasnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
178753
Názov
Nové rodinné domy X
EAN/ISBN
9788089228270
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/08
Edícia
rodinné domy
Rozsah
98
Rozmer
121×179
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nové rodinné domy X zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.