Vínne mušky

Ivana Lacková

SVK Slovensky IKAR2012/10

Kniha: Vínne mušky - Ivana Lacková
Katalógové číslo: 176241 viac »
Séria kníh: Príbehy z kabelky
Príbehy z kabelky
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vínne mušky

O svojej novej knihe Vínne mušky autorka hovorí, že jej zámerom bolo ponúknuť čitateľovi príbeh o najväčšom umení – o schopnosti milovať ľudí okolo nás. Príbeh Magdy zúfalo oživujúcej lásku k mužovi svojho života a súčasne zo žiarlivosti zabíjajúcej v sebe cit k sestre dokazuje, ako často podceňujeme medziľudské vzťahy, a tým si ubližujeme. Nenávisť nás ničí, láska posúva. Jednoduché a účinné. Hrdinka príbehu zažíva vášeň aj odmietanie, nenávisť aj nezmazateľný pocit viny, zúfalstvo a tiež nádej. Ale nádej prichádza-neprichádza až na konci... Nádej totiž sama osebe neexistuje. Len si ju vytvárame.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
176241
Názov
Vínne mušky
EAN/ISBN
9788055130767
Forma
Paperback
Autor
Ivana Lacková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
208
Rozmer
105×170
Hmotnosť
0,14
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Večer bola žena chvíľu vláčna, taká roztekajúca sa pod rukami, ale potom ju niečo pochytilo, vstala z postele a zasyčala, že sa ide napiť vody. Bola dlho preč. To by stihla vypiť cisternu. Keď sa vrátila, sucho sa ma spýtala, či mám ešte chuť na sex. Tou otázkou zahasila zúfalý plamienok vášne, ktorý som si ledva udržiaval v tele.
„Ani nie, poďme spať,“ vzdychol som. Zarazilo ma, že sa spokojne usmiala, žeby čakala presne túto reakciu? O čom to je? Medzi nami rastie múr, spoza ktorého pozerám na Magdu ako na susedku, ktorú poznám, aj nepoznám. Ak pribudne ešte zopár tehál, prestaneme sa vidieť úplne. To už nebudem vedieť, s kým žijem. Ľúbim tú ženu, takže musím zistiť, ako sa búrajú takéto múry medzi manželmi. 
Pritlačil som sa ku nej a objal ju. Chvíľu bola zmätená, ale potom sa mi zdalo, že sa jej to páči. Oprela sa o mňa a zhlboka sa nadýchla.
Magduš, ak sa nechceš milovať, mne to nevadí. Len ma neprestaň milovať, chcel som jej povedať, no ona odrazu zašepkala do ticha: „Peter, teraz nič nehovor. Ľúbim ťa. Neboj sa, všetko sa zlepší.“
Ráno som si uvedomil, že si želám, aby sa naozaj niečo stalo. Neviem presne čo, ale musí to zamávať našimi životmi a musí ich to zlepšiť.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Naďa F.
23.11.2012 19:06:04

Páčia sa mi knihy, ktoré ma nútia zamyslieť sa nad životom. Také, ktoré nie sú len na vyplnenie času v MHD. Vínne mušky mi ešte teraz krúžia okolo hlavy!!! :-) Plnokrvný život so všetkým, paráda.


Mirka
27.11.2012 16:50:24

Súhlasím, číta sa to na jeden dych. I ked by to mohlo mat aj viac stran, ale vsak si hadam pockam aj na dalsie zaujímavé dielko od autorky :)


Joe the banana
08.01.2013 13:07:32

Kniha realne, miestami az drsne, opisuje rozklad osobnosti hlavnej hrdinky, ktory bol sposobeny jednym neuvazenym cinom zo ziarlivosti. Odporucam precitat, pretoze sa tam vela ludi moze najst a ti, co sa tam nenajdu, sa mozu poucit, co vsetko dokaze ziarlivost a komplexy sposobit.