Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných škôl a 3. ročník gymnázií

Kniha: Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných škôl a 3. ročník gymnázií - Ľudovít Bálint, Jozef Kuzma
Katalógové číslo: 174128 viac »
5,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných škôl a 3. ročník gymnázií

Publikácia nadväzuje na novozostavú sériu zbierok pre 5. až 9. ročník ZŠ a gymnáziá s osemročným štúdiom. Je vytvorená v súlade s platným Štátnym vzdelávacím programom a zameriava sa na precvičovanie učiva, jeho aplikáciu a dopĺňa spracovaný obsah vyučovania matematiky v nových učebniciach pre daný ročník ZŠ. Prehľadne zoradené tematické celky umožňujú žiakom riešiť úlohy na počítanie a počtové výkony s celými a desatinnými číslami, vytváranie a utvrdenie elementárnych poznatkov z algebry, na prácu s premennou, výrazmi a rovnicami. Pomerne veľký priestor je venovaný základným poznatkom a konštrukciám z rovinnej geometrie. Súčasť zbierky tvoria tiež úlohy o telesách a úlohy z pravdepodobnosti a štatistiky.
V závere publikácie sa nachádza Návrh koncoročnej skúšky na overenie získaných žiackych vedomostí, zručností a kompetencií. Táto forma písomnej skúšky sa dá sa využiť aj priebežne, po prebratí príslušného učiva.
Zbierka pomôže žiakom pri samostatnom štúdiu doma alebo na vyučovacích hodinách matematiky a učiteľom poslúži ako výborný doplnkový učebný materiál.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
174128
Názov
Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných
EAN/ISBN
9788007019409
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Ľudovít Bálint, Jozef Kuzma
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
128
Rozmer
145×205×10 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zbierka úloh z matematiky pre 8. ročník základných škôl a 3. ročník gymnázií zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.