Cicuškine zápisky

Kniha: Cicuškine zápisky - Olívia Olivieri
Katalógové číslo: 173097 viac »
8,87

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cicuškine zápisky

Megapopulárne internetové kapitoly o Cicuške, vzorovej blonďatej pipinke z nášho hlavného mesta, vychádzajú konečne v knižnej podobe! Humorná paródia na ženskú časť populácie, ktorej jedinou starosťou je dobre vyzerať, uloviť bohatého "cukríka" a zabezpečiť si tak bezstarostný život. Cicuškine zápisky sú písané "reálnou bratislavčinou" rukou tajomnej Slovenky Olivie Olivieri a prinášajú veselé príhody blondýnky Cicušky, ktorá blúdi životom podľa svojich životných hodnôt. Napriek tomu, že by ste si mohli myslieť, že to má vďaka svojmu oriešku v hlave (ktorý výborne spolupracuje s jej vagínou) v živote ľahké, nie je to vždy pravda. Cicuška nie je reálna osoba, ale svojská literárna postava vytvorená z množstva skutočných postavičiek, pozliepaná z hlášok dievčat v MHD, baroch, obchodoch, na ulici – jednoducho zo života. Jej premýšľanie je na prvý pohľad hlúpe, povrchné a sebecké, no ruku na srdce – nie sú to aj pravdy, ktoré si mnohokrát myslíme, ale nevyslovíme ich preto, aby sme nevyzerali ako nejakí idioti? Chcete sa v lete smiať a zároveň zrkadliť cez Cicušku? Nech sa páči...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
173097
Názov
Cicuškine zápisky
EAN/ISBN
8586014433420
Autor
Olívia Olivieri
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
180
Rozmer
147×205
Hmotnosť
0,25
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cicuškine zápisky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.