Brána do Zabudnutého údolia

Kniha: Brána do Zabudnutého údolia - Ladislav Hrubý
Katalógové číslo: 169357 viac »
6,66

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Brána do Zabudnutého údolia

Mladí dobrodruhovia netušia, kam ich až zavedie tajná prázdninová výprava do opustených osád. Zábavné putovanie sa čoskoro mení na zápas s nástrahami divokej prírody, s prenasledovateľmi i s tajuplnými útočníkmi, ktorí ich zahnali až na to záhadné miesto, kde sa stretávajú časové dimenzie. Súperiace skupiny detí sa odrazu ocitajú v minulosti, na hornatom vidieku pred dvoma storočiami, keď život dedinčanov bol permanentným bojom o prežitie... Dobrodružný román s prvkami sci-fi, fascinujúco vsadený do kulisy čarokrásnych, ale drsných Kysúc, sa číta na jeden dúšok.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
169357
Názov
Brána do Zabudnutého údolia
EAN/ISBN
9788081280177
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ladislav Hrubý
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/12
Rozsah
196
Rozmer
155×220×20 mm
Hmotnosť
0,44
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Igor
13.02.2013 11:06:56

Autor už vo svojich predchádzajúcich knihách postupne vytvoril akýsi kysucký magický realizmus rozkrývajúci kysuckú dušu. Podobne ako v ďalšej knihe Brána do Zabudnutého údolia (Vydavateľstvo MS, Martin, 2012), dobrodružnom románe s prvkami sci-fi, vsadenom do kulisy čarokrásnych drsných Kysúc, kde mladí dobrodruhovia z príbehu netušia, kam ich až zavedie tajná prázdninová výprava.... Deti sa odrazu ocitajú v minulosti. Podobne ako detskí čitatelia, ktorí majú možnosť poznať minulosť predkov. Treba dodať, že takéto knihy sú čoraz potrebnejšie, privedú deti k čítaniu a budovaniu si hodnotového rebríčka, po ktorom môžu stúpať vyššie...