Päť dní, ktoré vás zmenia

Kniha: Päť dní, ktoré vás zmenia - Kevin Leman
Katalógové číslo: 167971 viac »
Séria kníh: Päť dní ...
Päť dní ...
Titul je zaradený v tejto sérii
5,58

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Päť dní, ktoré vás zmenia

Ak by ste na sebe mohli zmeniť jednu vec, ktorá by to bola? Koľkokrát ste sa už pokúšali zmeniť svoje zlozvyky? A dá sa vôbec zmeniť len za päť dní? Pravdupovediac, je to tak trochu podfuk, pretože ak spravíte v živote len zopár jednoduchých zmien, zmeniť sa môžete už za tri dni. A do piatich dní sa môžete zmeniť ešte viac!

Túto knihu ste vzali do rúk pravdepodobne preto, že by ste chceli vo svojom živote zmeniť pár vecí. Možno ste už skúšali všeličo – žiadali ste o pomoc známych, išli ste sa poradiť k psychológovi, počítali ste do desať, než ste povedali alebo urobili niečo, čo vás vždy dostane do problémov. Fungovalo to? Nie. Inak by ste už nemali problémy a nepotrebovali túto knihu. Ale nevzdávajte sa!

Naozaj sa môžete zmeniť, dokonca len v priebehu piatich dní. Znie to príliš dobre? Táto metóda funguje pri deťoch, partnerských vzťahoch a bude aj u vás. A čo sa od vás očakáva? Ochota podujať sa na tak trochu detektívnu úlohu pri pátraní po tom, kým som a prečo konám tak, ako konám.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167971
Názov
Päť dní, ktoré vás zmenia
EAN/ISBN
9788089067640
Autor
Kevin Leman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
196
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,19
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Päť dní, ktoré vás zmenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.