Za hranicou strachu

Jaye Fordová

SVK Slovensky IKAR2012/12

Kniha: Za hranicou strachu - Jaye Fordová
Katalógové číslo: 167567 viac »
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Za hranicou strachu

Predstavte si, že by sa vaše najhoršie obavy stali skutočnosťou. Jodie Cramerová mala v sedemnástich rokoch hrôzostrašný zážitok – s kamarátkou Angelou ich prepadli traja muži. Jodie prežila, no jej spolužiačka Angela také šťastie nemala. Teraz má tridsaťpäť rokov, je učiteľkou a matkou dvoch detí a minulosť zahrabala do najhlbších útrob. Keď sa s tromi kamarátkami vydá na víkendový výlet z mesta, túži sa len trochu zasmiať a zabaviť. No štyri baby na výlete netušia, že chalupa na samote, do ktorej sa vybrali, bola kedysi objektom policajného vyšetrovania a – rovnako ako Jodie – ukrýva desivé tajomstvo. Keď Jodie narazí na dvojicu sliedičov, snaží sa presvedčiť kamarátky, že na chalupe nie sú samy, no nikto jej neverí. Po nepríjemných zábleskoch z noci, keď zavraždili Angelu, napokon sama začína pochybovať o svojom zdravom rozume. Až kým im na dvere nezaklopú dvaja muži. Z anglického originálu Beyond Fear (Penguin Group, New York 2010) preložil Andrej Chovan.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167567
Názov
Za hranicou strachu
EAN/ISBN
9788055131115
Autor
Jaye Fordová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/12
Rozsah
296
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Kľačala na kolenách, v hlave si opakovala jeho slová. Akoby hypnotizér luskol prstami. Chvíľu jej hučalo v hlave a svet sa s ňou krútil - vzápätí všetko stíchlo.
Nebola v šoku, nebola ani hluchá. Iba v nej zavládol pokoj. Matt vyslovil slová, ktorých sa najväčšmi bála: Bež, Jodie! A zrazu sa jej všetko rozjasnilo. Preukázal jej obrovskú láskavosť. Cítila sa najlepšie, odkedy v piatok večer zišli z cesty. Akoby sa dostala za hranicu strachu a za ňou opäť našla seba. Nadýchla sa mrazivého vzduchu a cítila, ako sa jej v kostiach usadilo železné odhodlanie. 
„Nenechám tu svoje priateľky. Nepohnem sa odtiaľto, kým nenájdeme iný spôsob, ako ich odtiaľ dostať.“

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Michaela
26.04.2013 15:42:35

celkom dobra