Utorky s Morriem

Mitch Albom

SVK Slovensky TATRAN2011/11

Kniha: Utorky s Morriem - Mitch Albom
Katalógové číslo: 167455 viac »
9,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Utorky s Morriem

Možno to bol starý otec, učiteľ alebo kolega. Niekto starší, trpezlivejší a múdrejší, kto vás chápal,keď ste boli mladí a hľadali svoju cestu, pomohol vám vidieť svet z iného uhla a radil vám, ako žiť.Pre Mitcha Alboma bol takou osobou Morrie Schwarts, profesor, ktorého spoznal na univerzite pred dvadsiatimi rokmi.

Možno ste aj vy, podobne ako Mitch, na ceste životom stratili stopu svojho učiteľa a svet sa vám zrazu zdal chladný. Nechceli by ste ho znova stretnúť, položiť mu dôležité otázky, ktoré vás eštevždy trápia, vypočuť si múdre slová ako kedysi, keď ste boli mladší a menej uponáhľaní? Mitch Albom dostal svoju druhú šancu. Znovuobjavil Morrieho v posledných mesiacoch jeho života. Morrie vedel, že zomiera, a preto sa každý utorok stretával s Mitchom vo svojej pracovni ako kedysi na univerzite. Ich obnovený vzťah sa premenil na posledný „semester“ a prednáškami o živote.

Utorky s Morriem sú čarovnou kronikou času, ktorý spolu strávili, Mitch sa v nej delí so svetomo Morrieho o jeho dary. Inteligentne a zrozumiteľne napísaná kniha je plná múdrosti, láskyplne zachytáva jednoduchosť ukrytú zložitosťou života.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167455
Názov
Utorky s Morriem
EAN/ISBN
9788022206082
Autor
Mitch Albom
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/11
Rozsah
56
Rozmer
147×229×20 mm
Hmotnosť
0,35
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lucinka
06.04.2013 22:35:43

Kniha na chvíľkové zamyslenie. Túto knihu by si mal prečítať hlavne každý pedagóg, ktorý pracuje v školstve. Aký by bol pekný život a hlavne štúdium, keby sme mali takýchto profesorov ako bol Morrie. Nemuseli by dávať áčka, stačilo by vyzdvihnúť to unikátne, to skryté v nás - študentoch. S názormi pána Morrie sa stotožňujem. Dotkol sa základných otázok života a lásky. Pekný príbeh, ale smutný. Kto má rad oddychové knihy, knihy zo života, ale tak trošku na vyššej úrovni, neoľutuje, keď si ju kúpi.