Prekonané výčitky

Mária Hamzová

SVK Slovensky MOTÝĽ2011

Kniha: Prekonané výčitky - Mária Hamzová
Katalógové číslo: 167178 viac »
8,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prekonané výčitky

Lekárka Klára sa po trpkom sklamaní a rozvode naplno venuje svojej práci a výchove jedinej dcéry. Keď stretne Borisa, ktorý po smrti svojej ženy sám vychováva svojich dvoch synov, konečne prežíva šťastné obdobie. Narazí však na odpor svojej dcéry, ktorá nového partnera svojej mamy odmieta akceptovať...
Jediným človekom, ktorému sa môže Klára vyžalovať, je jej sesternica Valentína. Tá tiež nemá jednoduchý život. Keď stretne Ľubora, celý život sa jej obráti naruby. Napriek tomu, že po jedinej spoločnej noci nečakane otehotnie, vie, že sa musí svojej lásky definitivne vzdať. Ľubor si musí najprv vyriešiť problémy vo vlastnom manželstve a situáciu mu skomplikuje aj nečakaný príchod chlapca, ktorý tvrdí, že je jeho syn…
Citové vzťahy oboch žien sa rozvíjajú paralelne, ale nezávisle od seba. Každej z nich však nepriaznivé okolnosti skomplikujú život tak, že čitateľ zotrvá v napätí takmer ako pri detektívke.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167178
Názov
Prekonané výčitky
EAN/ISBN
9788089482450
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Mária Hamzová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
352
Rozmer
135×205×34 mm
Hmotnosť
0,42
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prekonané výčitky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.