Divoška z Mississippi

Kniha: Divoška z Mississippi - Susan Elizabeth Phillipsová
Katalógové číslo: 164119 viac »
6,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Divoška z Mississippi

Sugar Beth Careyová sa po rokoch vracia do svojho rodného mesta. Nikto ju však nevíta s radosťou. Bývalá "princezná z Parrishu" v Mississippi totiž zlomila srdcia, zničila priateľstvá a pošpinila dobrú povesť mnohým z nich. Medzitým uplynulo pätnásť rokov a Sugar Beth má za sebou tvrdú školu života. Teraz sa vracia domov - zlomená, zúfalá, no priveľmi hrdá na to, aby sa niekomu zverila so svojím žiaľom. Obyvatelia mestečka sa k nej správajú nepriateľsky, trescú ju a ponižujú na každom kroku. Nikto z nich ale netuší, koľko sily sa ukrýva v krehkej žene, ktorú nezlomil osud. Aj muž, ktorého kedysi ponížila, sa musí rozhodnúť medzi láskou a odplatou. Zaslúži si hriešnica druhú šancu? Dajú sa niektoré veci vôbec odpustiť?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
164119
Názov
Divoška z Mississippi
EAN/ISBN
9788055111513
Autor
Susan Elizabeth Phillipsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
352
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Divoška z Mississippi zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.