Peleškova zahrádkářská ročenka

Čtení nejen pro zahrádkáře

Stanislav Peleška

CZE Česky Vydavatelství MAC2001

Kniha: Peleškova zahrádkářská ročenka - Čtení nejen pro zahrádkáře - Stanislav Peleška
Katalógové číslo: 16039 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Peleškova zahrádkářská ročenka

Čtení nejen pro zahrádkáře

Autora, RNDr. Stanislava Pelešku, čtenáři dobře znají z poradny Českého rozhlasu, z pořadů televize NOVA a zejména z nekonečné řady přednášek a besed pořádaných pro zahrádkáře. Vydáním "Peleškovy zahrádkářské ročenky" jsme v loňském roce navázali na tradiční české ročenky, které přinášely nejen spousty dobrých nápadů, ale i pěkné počtení pro volné chvíle a pomáhaly vytvořit pohodovou atmosféru v celé rodině. Ročenky se prodalo přes 5.000 výt. Co v naší ročence na rok 2002 najdete ? Každý měsíc kalendárium se jmény a termíny větších zahrádkářských výstav. Stručný přehled počasí v měsíci, jeho vývoj můžete srovnat s předpovědí stoletého kalendáře. Rostlina měsíce - květina, zelenina a léčivka. Každý měsíc se podrobněji dozvíme o výběru semen, pěstebních podmínkách, ochraně a využití rostlin a plodů v kuchyni i v lidovém léčitelství. První pomoc při různých nehodách, které nás na zahrádce mohou postihnout, to jsou praktické rady lékaře. Malá povídka na závěr každého měsíce připomene, že nejen prací živ je člověk. Pro zpestření a dobrou pohodu ještě přidáme něco ze zahrádky našich babiček, odpovědi na nejčastější dotazy i zahrádkářské anekdoty.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
16039
Názov
Peleškova zahrádkářská ročenka
Podnázov
Čtení nejen pro zahrádkáře
EAN/ISBN
9788086015774
Autor
Stanislav Peleška
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001
Rozsah
102
Rozmer
155×210×8
Hmotnosť
0,13
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Peleškova zahrádkářská ročenka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.