Fondue ze sýra, masa i zeleniny
NEDOSTUPNÉ
Nedá sa zohnať!
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam informácií, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 14733
- Druh tovaru
- Kniha
- ISBN/EAN
- 9788024019253
- Rok vydania
- 2003
- Názov
- Fondue ze sýra, masa i zeleniny
- Podnázov
- 222 receptů na úrovni
- Autorstvo
- Pavel Martin
- Forma
- Neviazaná, bez prebalu, lesklá
- Edícia
- Praktické recepty
- Rozsah
- 114
- Rozmer
- 130×190×10
- Hmotnosť
- 0,25 kg
- Zľava
- 0,00 %
- Stav
- Nedá sa zohnať!
- Reg. číslo FPU
- (info len pre knižnice)
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Fondue ze sýra, masa i zeleniny, si z kategórie Kuchárky na Literama.sk tiež často kupovali...
![Kniha: Francúzsko na tanieri - 1. vydanie - Francesca Spinelli, Mykola Nevrev](/data/PRODUKT/photos/0d6/francuzsko-na-tanieri-399361-t.jpg)
![Kniha: Víme, co jíme - Vědomé vaření - Lenka Žák](/data/produkty/obrazky/1/7/5/8/7/6/vime-co-jime_s.jpg)
![Kniha: Ryby a plody moře - redakce časopisu Apetit](/data/produkty/obrazky/1/8/7/1/4/3/ryby-a-plody-more_s.jpg)
![Kniha: Party - redakce časopisu Apetit](/data/produkty/obrazky/1/8/7/1/4/4/party_s.jpg)
![Kniha: Brambory - redakce časopisu Apetit](/data/produkty/obrazky/1/8/7/1/4/5/brambory_s.jpg)
![Kniha: Polévky - redakce časopisu Apetit](/data/produkty/obrazky/1/8/7/1/5/2/polevky_s.jpg)
![Kniha: Hrnčeková kuchárka - pečenie a varenie bez váženia - 1. vydanie](/data/PRODUKT/photos/18b/hrncekova-kucharka-333843-t.jpg)
![Kniha: Šaláty a nátierky - Zdenka Horecká, Vladimír Horecký](/data/produkty/obrazky/2/0/1/4/9/2/salaty-a-natierky_s.jpg)
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Tvoje hodnotenie
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tento produkt zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.