Napaľujeme CD a DVD pomocou programu NERO 6 RELOADED

Kniha: Napaľujeme CD a DVD pomocou programu NERO 6 RELOADED - Jiří Hlavenka
Katalógové číslo: 138061 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Napaľujeme CD a DVD pomocou programu NERO 6 RELOADED

Napaľovací program Nero Burning ROM je už niekoľko rokov s prehľadom najrozšírenejším produktom na trhu, ktorý disponuje mimoriadnou stabilitou, spoľahlivosťou a rozsiahlou kvalitnou funkčnosťou a veľmi dobre sa s ním pracuje. Nero 6 predstavuje kompletný balík programov, s ktorými môžete napaľovať rôzne typy cédečiek a devédečiek. Autor vás zoznámi zatiaľ s poslednou, šiestou Reloaded verziou programu, ktorá podstatne vylepšila a rozšírila možnosti starších verzií a to predovšetkým o takmer desiatku ďalších modulov a programov, ktoré vyhovujú súčasným potrebám, ako je tvorba a editovanie hudobných CD, ale hlavne CD a DVD filmových. V tejto knihe nájdete presný a výstižný návod, ako s programom pracovať, ako s jeho pomocou napaľovať všetky možné druhy diskov CD a DVD, ako napaľovať programy, hudbu, film alebo všetko dokopy. Kniha predpokladá, že sú vám už známe základné pojmy a principy napaľovania, že viete čo je napaľovacia mechnika, čo je CD a DVD a podobne. Všetko ostatné sa dozviete v knihe, ktorá vás naučí: ako nainštalovať a upgradovať NERO 6 správne si nastaviť dialógový panel Vlastnosti a Preferencie napáliť dátové, hudobné i kombinované CD alebo cédečko s obrázkami čo je Video CD, Super Video CD, miniDVD a DVD a ako ich napáliť a ko napáliť viac pomocou Overburn (prepaľovania) s pomocou Nero ImageDrive vytvárať umelé (virtuálne) disky používať jednotlivé programy balíka Nero Reoladed, napr. Nero Toolkit, Nero Plugins, Nero Wave Editor, Nero SoundTrax, Nero Cover Designer či rôzne zásuvné moduly umožňujúce prácu s hudbou alebo videom. Naučíte sa tiež používať jednoduchšiu verziu programu Nero Express, ktorá je určená hlavne začínajúcim užívateľom. Proces napaľovania vám uľahčí jednoduchý pomocník.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
138061
Názov
Napaľujeme CD a DVD pomocou programu NERO 6 RELOAD
EAN/ISBN
9788025106990
Autor
Jiří Hlavenka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
163
Rozmer
150×210
Hmotnosť
0,24
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Napaľujeme CD a DVD pomocou programu NERO 6 RELOADED zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.