100 nej.Čechů a Slováků v NHL

Kniha: 100 nej.Čechů a Slováků v NHL - Martin Brejla, Vilém Kraus, Radek Kraus
Katalógové číslo: 13573 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 100 nej.Čechů a Slováků v NHL

Do stále oblíbenější knižní řady 100 nej..., v níž jsme vám už představili největší divy přírody, nejděsivější katastrofy v dějinách lidstva, nejúžasnější zvířata světa a mnoho dalších zajímavostí, jsme se tentokrát rozhodli přispět "sportovní troškou do mlýna". Rozhodování, k jakému sportu se přiklonit, bylo snadné - vždyť hokeji fandí u nás snad každý. A když už zrovna nejásá u obrazovky ani nekřičí v ochozech zimních stadionů, zná alespoň jména slavných hokejistů. Známe je ale opravdu všechny? Víme, odkud pocházeli, jaká byla jejich původní povolání, jak odstartovala, či naopak skončila jejich kariéra, čím se proslavili? To jistě ne, a o to čtivější a poutavější se pro čtenáře stane naše nová encyklopedie. Slavné zápasy v ní střídají slavná jména, známá mužstva se utkávají na světoznámých ledových plochách... Kniha se spoustou barevných fotografií potěší tentokrát nejen mládež, jíž je tato řada především určena, ale i pamětníky a hokejové fanoušky od devíti do devětadevadesáti. Nalistujte si tedy první stránku, zaposlouchejte se do pomyslného řevu stadionů a - do toho!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
13573
Názov
100 nej.Čechů a Slováků v NHL
EAN/ISBN
9788072490646
Autor
Martin Brejla, Vilém Kraus, Radek Kraus
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001/02
Rozmer
210×290×20
Hmotnosť
0,95
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
100 nej.Čechů a Slováků v NHL zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.