Advokát chudobných - 2.vydanie

Kniha: Advokát chudobných - 2.vydanie - John Grisham
Katalógové číslo: 123360 viac »
4,78

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Advokát chudobných - 2.vydanie

Do renomovanej právnickej firmy vojde otrhaný tulák a zajme ôsmich právnikov. DeVon Hardy, ktorý kedysi bojoval vo Vietname, stratil prácu aj strechu nad hlavou. Rukojemníci nechápu, čo od nich chce, lebo im kladie zvláštne otázky. Celý incident však netrvá dlho, policajný ostreľovač Hardyho navždy umlčí a rukojemníci sa dostávajú na slobodu. Pre Michaela Brocka, mladého úspešného právnika, to bol šokujúci zážitok, ktorý ho prinúti zamyslieť sa nad ľuďmi, čo žijú na uliciach Washingtonu. Pátra po spojení Hardyho s firmou Drake & Sweeney a zistí, že jeho firma protiprávne nariadila vysťahovanie bezdomovcov z opusteného skladu. Michael zoberie z firmy spis dokazujúci protiprávnosť vysťahovania obyvateľov skladu, dá výpoveď a nastúpi do advokátskej poradne pre bezdomovcov, odhodlaný pomáhať konkrétnym ľuďom. Konečne má pocit, že jeho práca má zmysel.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
123360
Názov
Advokát chudobných - 2.vydanie
EAN/ISBN
9788055110066
Forma
Brožovaná
Autor
John Grisham
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozmer
115×180
Hmotnosť
0,18
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Advokát chudobných - 2.vydanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.