Léčivé zázraky archanděla Rafaela

Kniha: Léčivé zázraky archanděla Rafaela - Doreen Virtue
Katalógové číslo: 120799 viac »
3,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Léčivé zázraky archanděla Rafaela

Mějte víru a naději, protože archanděl Rafael vám pomáhá přímluvou u Boha. Uvidíte, že Rafael je velmi mocný, jemný a láskyplný. Díky přípravám a psaní této knihy jsem měla úžasnou příležitost blíže poznat tohoto pozoruhodného anděla, který není vázán k žádnému náboženskému přesvědčení a pomáhá komukoli, kdo ho požádá. Modlím se za to, abyste s ním začali spolupracovat a mohli léčit sebe, své blízké, své zvířecí mazlíčky i své klienty. V době, kdy zdravotní péče prochází velkými změnami, je uklidňující vědět, že archanděl Rafael je nám neustále nablízku a je kdykoli připraven nás léčit.“
Doreen Virtue, Ph.D.

Ať už jde o ohrožení života, bolestivé zranění nebo tíživý zdravotní problém, archanděl Rafael vám dokáže pomoci! V této nesmírně inspirativní knize vám Doreen Virtue ukáže, proč je archanděl Rafael odnepaměti považován za hlavního léčitele mezi anděly. Rafael zázračně pomáhá každému, kdo ho o to požádá, a není spojen s žádnou konkrétní církví ani vyznáním. Skutečné příběhy zázračných uzdravení, které najdete na následujících stránkách, vám dodají naději a víru, že Nebesa vás skutečně slyší. Dočtete se o tom, jakými způsoby Rafael odpovídá na naše modlitby, a naučíte se rozpoznávat jeho vedení, které nám dokáže zachránit život. Zjistíte také, jak Rafael vede současné i budoucí léčitele a jak může pomáhat vašim přátelům a blízkým, včetně zvířat.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
120799
Názov
Léčivé zázraky archanděla Rafaela
EAN/ISBN
9788073702021
Autor
Doreen Virtue
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/11
Rozsah
172
Rozmer
140×213×25 mm
Hmotnosť
0,34
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Léčivé zázraky archanděla Rafaela zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.