Angličtina pre pokročilých samoukov

+ MP3 audio CD

Iva Dostálová James Branam

SVK Slovensky Eastone2009/09

Kniha: Angličtina pre pokročilých samoukov - + MP3 audio CD - Iva Dostálová, James Branam
Katalógové číslo: 118128 viac »
11,02

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Angličtina pre pokročilých samoukov

+ MP3 audio CD

Po úspechu učebnice Angličtina pre samoukov vám ponúkame jej druhý diel, určený mierne pokročilým študentom. Môžete ho používať v nadväznosti na Angličtinu pre samoukov, ale aj ako samostatnú učebnicu, pokiaľ ste sa v angličtine dostali už na mierne pokročilú úroveň. Kniha je rozdelená na pätnásť lekcií, každá piata lekcia je opakovacia. V jednotlivých lekciách sa postupne zoznámite s pokročilou gramatikou a tematicky zameranou slovnou zásobou. Na konci knihy je prehľad nepravidelných slovies, kľúč k cvičeniam a anglicko-slovenský slovníček. Súčasťou učebnice je CD s audionahrávkou vo formáte mp3, ktoré obsahuje všetky texty, slovíčka a frázy. V učebnici sa stretnete s postavami, ktoré vás prevedú všetkými úskaliami anglickej gramatiky a ukážu vám, ako správne používať angličtinu v reálnych životných situáciách. Príbehy z ich života sú vtipné a napínavé, takže budete zvedavo listovať ďalšie lekcie, aby ste sa dozvedeli, ako sa vyvinú ich osudy. Smejte sa, plačte a žite spolu s postavami. Zabudnite na to, že sa učíte. Na konci knihy budete prekvapení výsledkom. MP3 Audio CD Všetky
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
118128
Názov
Angličtina pre pokročilých samoukov
Podnázov
+ MP3 audio CD
EAN/ISBN
9788081091094
Autor
Iva Dostálová, James Branam
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/09
Rozsah
256
Rozmer
145 × 210
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Angličtina pre pokročilých samoukov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.