LISTY ZO ZAHRADY EDEN

Gregor Peter

BeneLibri Modul2004/11

Kniha: LISTY ZO ZAHRADY EDEN - Gregor Peter
Katalógové číslo: 113213 viac »
1,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: LISTY ZO ZAHRADY EDEN

V bratislavských uličkách Starého mesta možno stretnúť pána, ktorý svojím elegantným a originálnym vzhľadom okamžite zaujme. Básnik, dramatik a satirik Peter Gregor je človek naozaj osobitý. Jedinečný aj svojím zovňajškom, aj myslením. Bohém, milovník života, ale aj jemný estét a človek s citlivým srdcom. Jeho poézia je ako burčiak, kvasí v nás, bublinkuje, navonok ľahká, ale plná energie a temperamentu. Poď, budeme sa milovať, ako keď sa vraždí. Peter Gregor vynikajúco narába so sebairóniou. Neprebíjam sa životom, už sa iba prepíjam. Na malom priestore dokáže skĺbiť sarkazmus s humorom:...tak teda zbohom, kamaráti,/ s vami sa lúčiť je ťažko./ ja odchádzam,/ vy ostávate/ a ešte s plnou fľaškou./ Tak teda zbohom, krásne ženy,/ vždy veril som vášmu klamu,/ ale len kartám vďačím za to,/ že v rukách občas/ držal som/ dámu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
113213
Názov
LISTY ZO ZAHRADY EDEN
EAN/ISBN
9788055107714
Autor
Gregor Peter
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2004/11
Rozmer
70×130×10
Hmotnosť
0,20
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
LISTY ZO ZAHRADY EDEN zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.