Nápad za milión

Chip Heath Dan Heath

SVK Slovensky Eastone2010/04

Kniha: Nápad za milión - Chip Heath, Dan Heath
Katalógové číslo: 112293 viac »
14,41

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nápad za milión

Prečo sa niektoré nápady uchytia, kým iné zaniknú? \ \ Chip and Dan Heath: Made to stick \ \ Bez ohľadu na to či pracujete v reklame, public relations, marketingu, alebo v neziskovej organizácii, či ste manažér, novinár, lekár alebo učiteľ, všade potrebujete svoje nápady a myšlienky prezentovať tak, aby sa uchytili a úspešne zrealizovali. Kniha Nápad za milión vám ukáže, ako na to. Je provokatívna, zábavná, inšpirujúca a nabitá príbehmi, ktoré vám pomôžu pochopiť podstatu chytľavých nápadov. \ Titul Nápad za milión, v origináli Made to Stick, sa okamžite po vydaní umiestnil na prvých miestach knižných rebríčkov The New York Times a Business Week. Knihu vyhlásili za najlepšiu knihu roka 2007 v kategórii „business books“ a doteraz bola preložená do 30 jazykov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
112293
Názov
Nápad za milión
EAN/ISBN
9788081091230
Autor
Chip Heath, Dan Heath
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/04
Rozsah
264
Rozmer
155 × 225
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nápad za milión zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.