Marxistická ekonomie kapitalismu

Gérard Duménil; Dominique Lévy

CZE Česky GRIMMUS2011

Kniha: Marxistická ekonomie kapitalismu - Gérard Duménil; Dominique Lévy
Katalógové číslo: 104354 viac »
1,53

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Marxistická ekonomie kapitalismu

Gérard Duménil a Dominique Lévy jsou ekonomové, ředitelé výzkumu CNRS (Francouzského národního centra pro vědecký výzkum). Oba jsou členy redakční rady časopisu Actuel Marx a Vědecké rady Attac a napsali odbornou knihu Marxistická ekonomie kapitalismu.

Neoliberální zlom roku 1980 a jeho dopad na globalizaci se projevuje zejména intenzitou kapitalistického charakteru naší společnosti. Jak tyto události zapadají do dějin kapitalismu? Jak funguje hospodářská soutěž? Jak vysvětlit periodické krize? Jaké procesy ovlivňují tvorbu důchodů a technické změny? Co je neoliberalismus? Jaké jsou jeho účinky a škody? Kdo jsou vítězové a kdo poražení? Jak spolu souvisí neoliberalismus a globalizace? Jakou budoucnost má neoliberalismus?

Dva respektovaní francouzští ekonomové v této knize řeší nastolené problémy tím, že se vrací k znovunahlížené a revidované marxistické tradici. A vrhají nové světlo na fenomény současného kapitalismu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104354
Názov
Marxistická ekonomie kapitalismu
EAN/ISBN
9788087461044
Autor
Gérard Duménil; Dominique Lévy
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
120
Rozmer
150×210×10
Hmotnosť
0,17
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Marxistická ekonomie kapitalismu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.