Teror v Konštantínopole

Richard Blake

SVK Slovensky SLOVART2011/07

Kniha: Teror v Konštantínopole - Richard Blake
Katalógové číslo: 104045 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Teror v Konštantínopole

Teror v Konštantínopole sa odohráva v roku 610 po Kr. Krvilačný cisár Fokas sa pripravuje na najväčšiu bitku svojho života. Nepriateľské vojská sa chystajú zaútočiť na jeho pevnosť, zlaté mesto Konštantínopol, a zradcovia za jeho múrmi kujú pikle, ako ho zvrhnúť.
Fokas v snahe udržať sa pri moci spustí kampaň teroru, no pomaly prichádza o peniaze, spojencov a kráti sa mu aj čas... zostalo mu však ešte jedno eso v rukáve. Aelrica, naivného a ambiciózneho mladého úradníka z Británie, pošlú do Konštantínopolu, aby tam naoko kopíroval pre rímsku cirkev staré texty. Po svojom príchode zistí, že za honosnými ulicami a veľkolepými palácmi striehnu strašné nebezpečenstvá. Ako pešiak v tajnom sprisahaní, ktoré má zmeniť chod dejín, môže sa spoľahnúť jedine na svoj dôvtip, šarm a bojové umenie, keď chce zostať nažive.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104045
Názov
Teror v Konštantínopole
EAN/ISBN
9788055602776
Autor
Richard Blake
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/07
Edícia
CV
Rozsah
408
Rozmer
114×215×40
Hmotnosť
0,62
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Teror v Konštantínopole zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.