Holandská čítanka

Gutenbergova čítanka současné prózy z nizozemska

Kolektív

CZE Česky VIA VESTRA-LABYRINT2011/03

Kniha: Holandská čítanka - Gutenbergova čítanka současné prózy z nizozemska - Kolektív
Katalógové číslo: 103398 viac »
12,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Holandská čítanka

Gutenbergova čítanka současné prózy z nizozemska

Antologie přináší reprezentativní výběr z prozaické tvorby jedenácti současných nizozemsky píšících autorů - z nichž někteří jsou prostřednictvím překladů už českému čtenáři známí (Arnon Grunberg, Tommy Wieringa, Hafid Bouazza, Robert Vuijsje), jiní na své objevení v českém kontextu teprve čekají (Abdelkader Benali, Khalid Boudou, Stephan Enter, Esther Gerritsenová, Ronald Giphart, Said El Haji, Franka Treurová).

Jak je z výčtu jmen autorů patrné, tato literatura věrně reflektuje pestrou kulturní a sociální realitu současného Nizozemska, kde se potkávají a prolínají vlivy multikulturalismu s mentalitou blahobytem unavené generace mladých Nizozemců. Každá ukázka v nizozemském originále je zrcadlově doplněna českým překladem a autorským medailonem a kompletní bibliografií českých překladů z nizozemštiny za období 1990-2010. Kniha je určena jak studentům a zájemcům o nizozemský jazyk, tak těm, kdo vyhledávají kvalitní současnou beletrii. Osmý svazek edice "Gutenbergových čítanek" ze světových literatur vychází ve spolupráci s kulturním časopisem Labyrint revue.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
103398
Názov
Holandská čítanka
Podnázov
Gutenbergova čítanka současné prózy z nizozemska
EAN/ISBN
9788086349435
Autor
Kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/03
Rozsah
230
Rozmer
128×190×23
Hmotnosť
0,29
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Holandská čítanka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.