David Goggins

Predstavujeme: David Goggins

Autor

Zaradené v kategórii BiografieUSA

David Goggins je bývalý Navy SEAL, ultramaratónsky bežec, motivačný rečník a autor. Je známy svojou neuveriteľnou vytrvalosťou, odhodlaním a prekonávaním zdanlivo neprekonateľných výziev vo svojom živote. Životný príbeh Davida Gogginsa zasiahol do životov mnohých a inšpiroval ľudí na celom svete.

David sa narodil 17. februára 1975 v Buffale v štáte New York. Vyrastal v skromnej rodine, jeho detstvo bolo poznačené týraním a zanedbávaním. Goggins mal nadváhu a v škole mal problémy. Často sa preto dostával do problémov so zákonom. K letectvu vstúpil vo svojich dvadsiatich rokoch. Po odchode z letectva sa Goggins rozhodol vstúpiť do Navy SEAL. Prešiel výcvikom a nakoniec sa sám stal SEAL. Goggins slúžil v Iraku a Afganistane a za svoju službu mu bola udelená medaila za úspechy námorníctva a námornej pechoty.

Po odchode z armády sa Goggins stal maratónskym bežcom. Absolvoval niekoľko ultramaratónov, vrátane Badwater 135, 135-míľových pretekov cez Death Valley, a Moab 240, 240-míľových pretekov cez púšť Utahu. Vytvoril niekoľko svetových rekordov v počte zhybov vykonaných za 24 hodín.

Goggins sa stal vyhľadávaným motivačným rečníkom a prednášajúcim. Je známy svojim silným posolstvom o prekonávaní bolesti, aby ste dosiahli svoje ciele.

Jeho kniha rozpráva o jeho živote a boji a čitateľom poskytuje praktické rady, ako prekonávať výzvy a dosahovať svoje ciele.

Goggins je ženatý s Aleeza Goggins (od roku 2005) a má syna. V súčasnosti žije v Nashville, Tennessee. Aleeza je zdravotná sestra a podporuje Davidovu kariéru ako motivačného rečníka a ultravytrvalostného športovca.

*17.2.1975

Zadaným kritériám nevyhovuje žiaden výber.