Chyť ma

Zostávajú jej štyri dni života, ale nevzdáva sa

Lisa Gardnerová

SVK Slovensky IKAR2013/05

Kniha: Chyť ma - Zostávajú jej štyri dni života, ale nevzdáva sa - Lisa Gardnerová
Katalógové číslo: 192050 viac »
Séria kníh: Bostonská detektívka D. D. Warrenová
Bostonská detektívka D. D. Warrenová
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Chyť ma

Zostávajú jej štyri dni života, ale nevzdáva sa

„O štyri dni ma niekto príde zabiť. Najprv ma však musí chytiť.“ Detektívku D. D. Warrenovú neprekvapí len tak hocičo. Osamelá žena, ktorá sa potuluje neďaleko miesta činu, ju však ohromí nezvyčajnou prosbou. Charlene Rosalind Carter Grantová sa nazdáva, že o štyri dni ju niekto zabije, a špičkovú bostonskú detektívku žiada o vyšetrenie svojej budúcej vraždy. Charlene jej vyrozpráva neuveriteľný príbeh. Každý rok dvadsiateho prvého januára zomrie ďalšia Charlenina priateľka z malého mesta v New Hampshire. Vraždy sa doteraz nepodarilo objasniť. Z trojice kamarátok zostala nažive už len Charlene a počíta hodiny do svojej smrti. Detektívka Warrenová však rýchlo zistí, že Charlene Grantová sa nevzdá bez boja – výborne strieľa, nebojí sa bitiek a je rýchla ako málokto. V detektívke to zároveň vzbudzuje podozrenie, či je Charlene naozaj obeťou, alebo páchateľka dokonalých zločinov. Vyšetruje tak dva prípady naraz: hľadá vraha, ktorý chladnokrvne likviduje bostonských pedofilov, a pritom objasňuje vraždy Charleniných kamarátok. Musí to stihnúť pred desivým výročím dvadsiateho prvého januára. Je mladá žena, ktorú prenasledujú temné tiene minulosti, skutočne v nebezpečenstve, alebo skrýva desivé tajomstvo a najväčším nebezpečenstvom je ona sama?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
192050
Názov
Chyť ma
Podnázov
Zostávajú jej štyri dni života, ale nevzdáva sa
EAN/ISBN
9788055133782
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Lisa Gardnerová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/05
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
384
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,37
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

9.01: Nervozita a roztrasené ruky. Zlostila ma vlastná úzkosť. Prečo som nervózna? Na toto som sa predsa pripravovala celý poondiaty rok. Načo mi je nervozita? Pardon, pán vrah mojich najlepších dvoch kamarátok, ale mohli by sme našu konfrontáciu o chvíľku oddialiť? Viete, potrebujem sa najprv trochu upokojiť. Dáte si niečo na pitie? Alebo sa podelíme o xanax? Prosím, ponúknite sa.
Srať na to, veď som chladný a neľútostný zabijak!
Bože...
Kroky na chodbe. Ťažké a dunivé. Buch, buch, buch.
Srdce sa mi rozbúšilo ešte rýchlejšie a mala som pocit, že ma škrtí rolák. Na poslednú chvíľu som si zložila roztrasenú ľavú ruku z pištole, aby som si utrela dlaň o džínsy.
Dvere som nechala zamknuté, lebo v tejto budove za sebou zamykal každý. Ozvalo sa štrnganie a škrípanie kovových zubov, ako sa odomkla najprv prvá zámka, potom druhá. Dvere sa rozleteli a týčil sa v nich stotridsaťkilový Stan Miller.
„Suka, čo máme dnes na večeru?“ zahučal do prázdneho bytu. Znelo to takmer žoviálne, akoby mal dobrú náladu.
Vystrelila som.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Barbara 5 z 5
28.11.2013 08:47:35

kniha bola naozaj putava, zakazdym ste si mysleli ze uz viete kto je vrah a predsa sa to otocilo na niekoho ineho. az nakoniec vysvitlo ze to bol ten na koho ste ani len nepomysleli-perfektny zvrat na zaver. tema bola zaujimava, s velkej casti aj skutocna, postavy naozaj dobre opisane. knihu odporucam