Cesta vzkriesenia

Michael Connelly

SVK Slovensky SLOVART2024/04

Kniha: Cesta vzkriesenia - Michael Connelly
Katalógové číslo: 492587 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 15,95
A navyše získate 12 vernostných bodov
Séria kníh: Harry Bosch
Harry Bosch
Titul je zaradený v tejto sérii
12,58
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Cesta vzkriesenia

Mickey Haller dostal z väzenia nespravodlivo odsúdeného, ktorého našla Ballardová pri vyšetrovaní sériového vraha. Tento úspech mu priniesol nielen slávu a peniaze, ale aj chuť pomáhať nevinným vo väzení. Zamestnal svojho nevlastného brata Harryho Boscha ako šoféra a poveril ho, aby „hľadal ihlu v kope sena“, čiže preveroval listy, ktoré Hallerovi posielajú údajne nespravodlivo odsúdení väzni. A on potom zapojí všetky svoje profesionálne zručnosti, aby ich dostal z pekla väznice na cestu späť do normálneho života.

Michael Connelly v rozhovore pre LA Times uviedol, že pri písaní Cesty vzkriesenia konzultoval rôzne situácie s právnikom, ktorý sa na podobné prípady špecializuje. V americkom právnom systéme je totiž už odsúdený klient vinný, kým sa nepreukáže jeho nevina. To je opačný postup ako pri štandardnom procese, keď sa na potenciálneho páchateľa, ktorý je zatiaľ na slobode, pozerá ako na nevinného. Connelly sa v siedmej knihe s hlavnou postavou advokáta Hallera rozhodol pracovať s témou neprávom odsúdených práve preto, aby otočil právny postup obhajoby a tým vniesol do práce advokáta čerstvý vietor. A prečo práve názov Cesta vzkriesenia? „Vnímam to tak, že ak vás po uznaní neviny prepustia z väzenia, získate späť svoj život. Vstanete a znova sa pridávate medzi živých,“ povedal Connelly v rozhovore.

O slovenský preklad knihy Cesta vzkriesenia sa postaral Patrick Frank.

„Strhujúce! Napínavé do poslednej strany. Connelly opäť dokazuje, že si zaslúži titul majstra detektívky.“ South Florida Sun Sentinel

„Dokonalá kombinácia detektívky a právnického trileru.“ Booklist

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
492587
Názov
Cesta vzkriesenia
EAN/ISBN
9788055661476
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Michael Connelly
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/04
Edícia
MW
Rozsah
400
Rozmer
130×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cesta vzkriesenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.