Bohovia viny

Michael Connelly

SVK Slovensky SLOVART2014/06

Kniha: Bohovia viny - Michael Connelly
Katalógové číslo: 224690 viac »
Ušetríte až 2,53 € z bežnej ceny 11,95
A navyše získate 9 vernostných bodov
Séria kníh: Mickey Haller
Mickey Haller
Titul je zaradený v tejto sérii
9,42
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Bohovia viny

Charizmatický Michael Connelly je ikonou amerického detektívneho románu. Popularitu si už dávno získal aj u slovenských čitateľov. Tí netrpezlivo očakávajú každú z jeho nových kníh. Napísal dvadsaťpäť románov a niektoré z nich boli sfilmované.

V románe Bohovia viny advokát Mickey Haller opäť rozohrá smrteľne nebezpečnú partiu - poškuľuje po poste okresného prokurátora. Kariérny rozlet mu však skomplikuje jeho nový prípad. Haller obhajuje klienta, ktorý je obvinený z vraždy, a zároveň vyšetruje smrť prostitútky Glorie Daytonovej, svojej bývalej chránenkyne, ktorej pomáhal začať nový život. Postupne však zistí trpkú pravdu: niektorí zločinci sú chránení lepšie ako ktorýkoľvek z jeho klientov. Pre Mickeyho nadobúda pojem "bohovia viny" celkom nový rozmer. Nie sú to iba porotcovia na súde, ale aj tí, ktorým v živote pomohol, no i tí, ktorým ublížil.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224690
Názov
Bohovia viny
EAN/ISBN
9788055611792
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Michael Connelly
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/06
Edícia
TOP krimi
Rozsah
300
Rozmer
130×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
30.09.2014 16:20:36

Kniha už hneď na začiatku "vhúpne do rozbehnutého deja" prebiehajúceho súdneho procesu. Objavuje sa nám opäť už známy advokát zo zadného sedadla svojho Lincolnu. V deji nevystúpi brat advokáta detektív Bosch. Ale to neznamená, že sa budete celú knihu nudiť alebo že čitateľ o niečo príde. Advokát musí riešiť vraždu prostitútky, ktorú už nespočetne veľakrát obhajoval a ťahal z bahna. Vražda ukazuje na jej pasáka, ale všetko ale úplne všetko bude inak. Na povrch vychádzajú prekvapivé skutočnosti a zápletka naberá rýchly spád. je to tak ako sme u M, Connellyho zvyknutý a aj záver tejto detektívky bude nečakaný. Napätia až do konca. Knihu vrelo odporúčam.