Navždy

Nesmrteľní 1

Alyson Noël

SVK Slovensky SLOVART2010/10

Kniha: Navždy - Nesmrteľní 1 - Alyson Noël
Katalógové číslo: 90486 viac »
Séria kníh: Nesmrteľní
Nesmrteľní
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Navždy

Nesmrteľní 1

Po tragickej autonehode, ktorá si vyžiadala životy celej jej rodiny, vidí šestnásťročná Ever Bloomová aury ľudí. Počuje aj ich myšlienky a po jedinom dotyku pozná celé ich životné príbehy. Všetci na strednej škole si o nej myslia, že je čudáčka. Všetko sa však zmení, keď stretne Damena Augusta. Damen je nádherný, neobyčajný a bohatý a v jeho prítomnosti sa Ever darí nepočuť v hlave hlasy a nevnímať všetku tú chaotickú energiu okolo seba. Čím viac Ever preniká do Damenovho sveta plného tajomstiev a záhad, tým viac nových otázok sa vynára. Nemá ani len tušenie, kto Damen vlastne je. Jediné, čo Ever naozaj vie, je fakt, že je doňho čoraz väčšmi zamilovaná.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90486
Názov
Navždy
Podnázov
Nesmrteľní 1
EAN/ISBN
9788055601656
Autor
Alyson Noël
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/10
Rozsah
320
Rozmer
130×210×0
Hmotnosť
0,48
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(2)
4
200.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

clarity 4 z 5
04.02.2013 11:55:24

S tejto série už mám prečítané všetkých 6 častí. 1-2 časť bola fajn 3,4,5 nudné čítanie a šestku som zhltla s radostou že už ďalšie pokračovanie nie je. Všetko čo autorka napísala v týchto knihách by sa dalo zhrnúť do 3 kníh a bolo by to omnoho pútavejšie čítanie.


Monika 4 z 5
03.12.2013 18:17:13

Kniha sa mi velmi pacila, uz sa neviem dockat pokracovania.


Katka 5 z 5
28.07.2016 12:25:45

K tejto knižke som sa dostala vďaka svojej mamine, ktorá ju objavila v kníhkupectve v jeden upršaný deň. Nie je práve knižný typ, preto ma veľmi milo prekvapilo, keď o nej raz začala rozprávať ako o zaujímavej knihe s veľmi sympatickým Damenom (ha-ha). Zanedlho som si ju teda objednala a ponorila sa do jej čítania. Spomínam si, že zo začiatku ma veľmi rušil čas, v akom je kniha písaná - 'Idem... povie... zarazene si uvedomujem...' - v tej dobe to bola moja prvá kniha, písaná týmto štýlom. Akonáhle som si však privykla a ja som sa naozaj dostala do deja, príbeh som len tak hltala. Ever je taká sympatická blondínka s mimozmyslovými schopnosťami a príjemným, často aj vtipným rozprávaním. Celý dej ma vtiahol natoľko, až som sa od knihy nemohla odtrhnúť (i keď viem, že túto vetu možno v recenziách považovať za klišé). Páči sa mi tiež téma – aury, energie, nesmrteľnosť i heslo „možné je všetko, čo si dokážeš predstaviť“. Kniha nesie vlastne veľmi príjemné posolstvo, ktoré som si však uvedomila až s odstupom času :) A som naozaj vďačná za to, že sa táto autorka dostala do môjho života – je to nakoniec celkom upokojujúce, to vedomie, že prichádzajú knihy pre mládež nesúce tak mierumilovné odkazy – podané pútavým a „čtivým“ spôsobom. Spájam si s touto knížkou veľa príjemných pocitov – pocitov domova, vôňu jesenného lístia a posledných hrejivých slnečných lúčov pred príchodom zimy.


Zoe 5 z 5
18.06.2017 12:33:44

Kniha ,,NAVŽDY" je zaujímavá nielen preto, že ju napísala spisovateľka Alyson Noel, ale aj preto, že na samotnej knihe sa píše: ,,Vstúpte do očarujúceho neznámeho sveta..." Pri čítaní tejto knihy naozaj vstúpite do toho neznáma. Hltala som očami každú stránku tejto knihy. Už len samotná séria ,,Nesmrteľní" je podaná tak, že zaujme. Ak máte radi pravú lásku, ktorá nikdy neumiera v podaný knihy tak neváhajte a kupujte všetkých 6 dielov. Ja už tieto knihy čítam po 3-krát a neľutujem ich kúpu. Takže: ODPORÚČAM.