Nemám nič proti realite

Kniha: Nemám nič proti realite - Ružena Šípková
Katalógové číslo: 88328 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 3,99
A navyše získate 3 vernostné body
3,85
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nemám nič proti realite

Ružena Šípková sa narodila 10. októbra 1977 v Myjave. Blízky vzťah má k Trnavskému samosprávnemu kraju, a to zvlášť k Seredi, kde žije jej matka. Autorka zmaturovala na Dievčenskej odbornej škole v Starej Turej v odbore Obchod a podnikanie v roku 1997. Neskôr si urobila štátnicu z nemeckého jazyka, navštevuje kurz angličtiny na Štátnej jazykovej škole v Trenčíne a II. ročník Vysokej školy zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety, detašované pracovisko Piešťany. R. Šípková po úspechoch v detskej tvorbe ako dospelá publikuje v Druhom brehu, Dotykoch, v Slovenských pohľadoch, v novinách, časopisoch, rozhlase i v rozličných zborníkoch; získava významné ocenenia v celoslovenských literárnych súťažiach. Poézia Ruženy Šípkovej je charakterizovaná básnickým majstrovstvom, začierajúcim do jej nevšedného talentu. Zvlášť vyniká vypointovaný, vtipný prienik Šípkovej do najobyčajnejších zákutí života, z ktorých vynáša na svetlo pravdu o človeku. To sa prejavuje už v jej debute Popoluška z roku 2007, ktorý získal veľmi pozitívny ohlas medzi čitateľmi i odborníkmi v oblasti literatúry a umenia. Druhá zbierka básní R. Šípkovej Nemám nič proti realite presvedčivo dokazuje vzrastajúcu umeleckú hodnotu jej tvorby, ktorou sa autorka zaraduje medzi najvýznamnejších mladých autorov súčasnej poézie na Slovensku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
88328
Názov
Nemám nič proti realite
EAN/ISBN
9788089397068
Autor
Ružena Šípková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
80
Rozmer
150 × 210
Hmotnosť
0,12
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nemám nič proti realite zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.