Modrý dom

Táňa Keleová-Vasilková

SVK Slovensky IKAR2006/10

Kniha: Modrý dom - Táňa Keleová-Vasilková
Katalógové číslo: 85186 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Modrý dom

Príbeh sa odohráva na samote, v modrom dome, kde sa stretáva veľká rodina. Na stránkach knihy sa postupne odkrývajú nielen osudy, ale aj charaktery ľudí, ktorých spája svojská a silná osobnosť - ich matka. Stará pani má sedemdesiatsedem rokov a jej správanie je prešpikované múdrosťou a láskou, no napriek tomu, že svoje deti miluje, vidí aj ich nedostatky a slabosti. Osudy členov jednej rodiny sa odkrývajú počas vianočných sviatkov. Niekedy stačia len tri dni na to, aby sa v živote toľko zmenilo...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
85186
Názov
Modrý dom
EAN/ISBN
9788055113524
Forma
Tvrdá, s prebalom, matná
Autor
Táňa Keleová-Vasilková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/10
Rozsah
200
Rozmer
130×210×20
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Richard 5 z 5
04.11.2013 17:56:18

Knižka Modrý dom od pani Vasilkovej bola mojou prvou, ktorú som od nej čítal. Kúpil som si ju ešte pred rokom na Vianoce, nakoľko hlavná postava Betka, ktorá nás sprevádza celým dejom sa svojimi vlastnosťami podobá na moju babku, ktorá nás opustila na Dušičky. Ako prvé ma zaujal prebal tento knihy a preto som si ju aj objednal a musím uznať, že urobil dobre. Priznám sa, že predtým som prečítal akurát Narnie a Malého princa a chcel som začať čítať niečo ľahšie a zrovna tento román pre ženy. Ako som už spomenul, hlavná postava sa volá Betka, má 5 detí (aspoň to na začiatku tak vyzerá) a milujúceho manžela s ktorým pripravujú všetko na Vianoce. A práve tam sa začína rozprávanie tejto dámy a už po pár stranách sa dozvedáme, že nie všetci majú pekné a vysnené životy, a že aj smrť blízkeho človeka nás môže postretnúť Knihu by som rozdelil na tri základné časti. Prvá je flashbackom života Betky a jej manžela, druhá sa zaoberá jednotlivo ich deťmi, no a posledná časť patrí vnúčatám a ich začiatku na ceste životom. Neviem ako, ale knihu som prečítal za pár hodín. Veľmi jednoducho sa príbeh a história celej rodiny rozpútava a dozvedáme sa rôzne tajomstvá každého jedného dieťaťa Betky a ešte aj jej vnúčat. Čo sa týka príbehu, tak nemám k nemu výhrady, bolo to pekné, milé a aj poučné. Určil by som ho predovšetkým ženám (pre ktoré bol aj napísaný :D :D) a najmä na čítanie pred Vianocami... vtedy si vychutnáte dej oveľa viacej :)