Konštruovanie 1

Návody na cvičenia

Jozef Bronček, Ronald Bašťovanský

SVK Slovensky Edis2023

Kniha: Konštruovanie 1 - Návody na cvičenia - Jozef Bronček, Ronald Bašťovanský
Katalógové číslo: 493508 viac »
Ušetríte až 2,06 € z bežnej ceny 17,00
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,94
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Konštruovanie 1

Návody na cvičenia

Autori upravili nové vydanie skrípt na základe dlhoročných skúseností, ktoré majú z praktického využívania predchádzajúcich vydaní pri výučbe. Jednotlivé časti skrípt upravili tak, aby v plnom rozsahu rešpektovali posledné vydania preberaných európskych a medzinárodných noriem na tvorbu technickej dokumentácie, predpisovanie presnosti rozmerov a geometrie, charakteru povrchov, noriem spojovacích súčiastok a pod.

Prvé kapitoly skrípt obsahujú základné úlohy z technického kreslenia. Ich cieľom je naučiť študentov zobrazovať jednoduché súčiastky a dosiahnuť u študentov z rôznych typov stredných škôl približne rovnakú úroveň zručnosti v škicovaní náčrtov. Ďalším cieľom je ukázať študentom správnu formu a náležitosti technických výkresov a ostatnej technickej dokumentácie (normalizovanú úpravu formátov výkresov, technické písmo, titulné bloky a pod.).

Jednotlivé kapitoly skrípt predstavujú relatívne samostatné tematické celky. To umožňuje podľa potreby upravovať časový plán cvičení a sled zadávania úloh a semestrálnych prác. Podstatná časť skrípt je venovaná zadávacím formulárom. Snahou autorov bolo, aby sa na minimum skrátil čas, ktorý je potrebný na cvičeniach venovať zadávaniu jednotlivých úloh a vysvetľovaniu pokynov na ich vypracovanie.

Spracované zadávacie formuláre umožňujú učiteľovi jednoznačne a rýchlo zadať úlohy a semestrálne práce a variantne pre každého študenta študijnej skupiny. Obsah skrípt dopĺňajú aj pokyny a informácie na grafických tabuliach, ktoré sú umiestnené v učebniach katedry BE105 a BE205. Pre učiteľov predmetov sú k dispozícii pripravené prezentácie k jednotlivým úlohám a semestrálnym prácam.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
493508
Názov
Konštruovanie 1
Podnázov
Návody na cvičenia
EAN/ISBN
9788055419831
Forma
Brožovaná
Autor
Jozef Bronček, Ronald Bašťovanský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
243
Rozmer
208×292
Hmotnosť
0,62
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Konštruovanie 1 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.