Sladkosť zabúdania

Kristin Harmelová

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2024/03

Kniha: Sladkosť zabúdania - 1. vydanie - Kristin Harmelová
Nádherný príbeh o rodinnej súdržnosti, spolupráci náboženských skupín pri záchrane prenasledovaných počas druhej svetovej vojny
Katalógové číslo: 493111 viac »
Ušetríte až 5,79 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Sladkosť zabúdania

Nádherný príbeh o rodinnej súdržnosti, spolupráci náboženských skupín pri záchrane prenasledovaných počas druhej svetovej vojny a vernosti.

Napriek svojmu menu Hope stratila vieru v pravú lásku. Citovo chladná matka jej zomrela, záhadnej starej mame, postihnutej Alzheimerovou chorobou, vynecháva pamäť a dvanásťročná dcéra ju obviňuje z rozpadu už aj tak nefunkčného manželstva. Navyše jej hrozí, že pre finančné problémy príde o jediný zdroj svojho živobytia, rodinnú cukráreň.

Jedného dňa, v zriedkavej chvíli jasnej mysle, jej stará mama odovzdá papierik s menami siedmich osôb a poprosí ju, aby šla do Paríža a zistila, čo sa s nimi stalo. Tak sa Hope dozvedá o židovskom pôvode svojej rodiny, o pôvode koláčikov z ich cukrárne, ale najmä o tragickej veľkej láske starej mamy, ktorá na ňu už sedemdesiat rokov spomína každý večer s pohľadom upretým na hviezdy. Nájde Hope stratených príbuzných? A nájde stratenú vieru v najhlbšie ľudské city?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
493111
Názov
Sladkosť zabúdania
EAN/ISBN
9788057304678
Forma
Pevná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Kristin Harmelová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/03
Rozsah
368
Rozmer
140×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sladkosť zabúdania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.