Práce a Mzdy, bez chýb, pokút a penále 3/2024

SVK Slovensky PORADCA2024/01

Kniha: Práce a Mzdy, bez chýb, pokút a penále 3/2024
Katalógové číslo: 491357 viac »
Ušetríte až 2,26 € z bežnej ceny 11,20
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,94
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Práce a Mzdy, bez chýb, pokút a penále 3/2024

Zisťovanie a úprava základu dane z príjmov pre fyzické osoby je v práve prebiehajúcom období činnosťou, ktorej výsledkom je stanovenie výšky konečnej daňovej povinnosti k dani z príjmov.

Aj v roku 2024 došlo k zvýšeniu minimálnych a maximálnych odvodov do Sociálnej poisťovne a k zvýšeniu minimálnych preddavkov na zdravotné poistenie. Aké sú zmeny v platení odvodov?

Spôsobenie škody v pracovnom práve je vždy neželaným právnym následkom a je predpokladom pre vyvodzovanie pracovnoprávnej zodpovednosti voči škodcovi v pracovnom práve. Musí byť určený rozsah náhrady škody? Výpoveď z pracovného pomeru, bez ohľadu na to, ktorej strane je adresovaná, je jednostranný úkon, teda prejav vôle, či už zamestnanca alebo zamestnávateľa ukončiť pracovný pomer, a táto je nezávislá na vôli druhého účastníka v pracovnom pomere zotrvať. Viac k téme v rubrike Mzdy a odvody.

Zmenou zákona o dani z príjmov sa zavádza nový daňový bonus zo zvýšenia zaplatenej splátky, ktorý si daňové subjekty môžu uplatniť za rok 2023 v daňovom priznaní alebo v ročnom zúčtovaní. Ako sa upravujú podmienky pre uplatnenie daňového bonusu na zaplatené úroky?

V čase prelomu účtovných rokov účtovné jednotky opäť preverujú majetok a evidované záväzky formou dokladovej, fyzickej, či kombinovanej metódy inventúr. Príspevok Inventarizácia z pohľadu kontrolných zistení sa venuje frekventovaným kontrolným zisteniam v rámci inventarizácie majetku, záväzkov a ich rozdielov za účtovný rok 2023.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
491357
Názov
Práce a Mzdy, bez chýb, pokút a penále 3/2024
EAN/ISBN
9771337060371
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/01
Rozsah
80
Rozmer
210×297 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
20%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Práce a Mzdy, bez chýb, pokút a penále 3/2024 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.