Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce

Shawn M. Warner

SVK Slovensky AURORA2023/11

Kniha: Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce - 1. vydanie - Shawn M. Warner
Top bestseller na Amazone, najlepšie hodnotená kniha na svete a hit TikToku s miliónmi videní
Katalógové číslo: 487000 viac »
Ušetríte až 4,15 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce

Top bestseller na Amazone, najlepšie hodnotená kniha na svete a hit TikToku s miliónmi videní, to je kniha Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce od bestsellerového autora podľa USA Today Shawna M. Warnera.

Shawn Warner, bývalý vojenský príslušník, si splnil svoj detský sen stať sa spisovateľom, keď vydal svoj debut s názvom Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce. Vďaka virálnemu videu od TikTokera menom Red, ktoré v krátkom čase dosiahlo 17 miliónov videní, sa dostal na prvé miesto najpredávanejších kníh na Amazone, ako aj v známej sieti kníhkupectiev Barnes & Noble.

Hoci TikTok možno pomohol Leigh Howardovej vyskočiť na vrchol rebríčkov, jej recenzie ju tam držia. Román je určený pre young adults, no veľa pozitívnych reakcií prichádza aj od starších čitateľov.

Život Leigh sa rozbil na márne kúsky.

Osirotená sa dostane do rodiny neuveriteľne bohatých príbuzných, o ktorých ani netušila, že existujú. Do nového sveta nevie zapadnúť, nedokáže prekonať smútok. Keď jej polícia oznámi, že vyšetrovanie vraždy jej rodičov sa dostalo do slepej uličky, pochopí, že jedinou cestou k zmiereniu vo svojej duši je vyriešenie tejto záhady vlastným úsilím. S novou rodinou a priateľmi, medzi ktorými sa ocitne duch s viacerými osobnosťami, Leigh riskuje všetko, aby našla odpovede.

Pridajte sa k Leigh na jej dobrodružnej ceste v brutálnom svete organizovaného zločinu a zrady.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
487000
Názov
Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierc
EAN/ISBN
9788082501028
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Shawn M. Warner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/11
Rozsah
256
Rozmer
140×215
Hmotnosť
0,34
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Kapitola prvá

Leigh sa cítila ako psík z útulku, keď ho ukazujú novým majiteľom. Len pred chvíľou sa viezla v limuzíne, ktorá prešla cez niečo, čo by dokázala opísať jedine ako bránu do hradu. Keď vyšli spod kamenného oblúka, zbadala strážnu vežu a na múre si všimla rad zbraní. Obrátila sa dozadu a cez okno sledovala stráže, ako za ňou zatvárajú železné vráta. Namiesto drôtených košieľ a mečov mali títo muži na sebe dizajnové obleky s pištoľami schovanými pod bundami.

Znova sa otočila a hľadela pred seba. Jej otec bol policajt a naučil ju o zbraniach viac, než ovládala väčšina dospelákov. Viackrát ju vzal na strelnicu, takže vedela čertovsky dobre strieľať. Ten nadbytok zbraní nazhromaždený na jednom mieste spôsobil, že dýchala plytko, s náznakmi paniky. Pozrela sa hore a vspätnom zrkadle zbadala svoj odraz, ako si ohrýza necht na palci. Prsty zrolovala do pästí a zložila ich do lona.

Veľkému čiernemu autu trvalo päť minút, kým sa od brány dostalo k panstvu, pričom si udržiavalo stabilnú rýchlosť päťdesiat kilometrov za hodinu. Skontrolovala to na tachometri. Počítala. Päťdesiat kilometrov za hodinu znamená približne osemsto metrov za minútu. Päť minút znamená štyri kilometre a niečo. Príjazdová cesta, ak to tak volali ľudia typu Simmonsovcov-Piercovcov, mala teda okolo štyroch kilometrov.

Teraz stála pred svojou novou rodinou a čakala, kým nad ňou vynesú súd. Keď si ju prezerali, v očiach im videla pochybnosť a váhanie. Zízali na jej dlhú čiernu ofinu, ktorá jej v divokom chuchvalci prekrývala oči, vytíčala spod uší a zužovala sa až nad šijou. Nepomohlo ani to, že nenosila make-up anilak na nechty. Vlastne nemala žiadne nechty, ktoré by stáli za reč. Ohrýzla si ich až do živého.

Oblečená v deravých džínsoch a v batikovanej mikine si predstavovala svojho príbuzného Tristina Simmonsa, jeho ženu Peg a ich dcéru Myru, ako sa sami seba v duchu pýtajú: „Bude ohrýzať aj nábytok alebo čúrať na rohožku?“

Leigh nezvládala pozerať sa im do očí. Líca jej horeli v rozpakoch, sústredila sa na modré čmáranice, ktorými si pokreslila červené tenisky. „Nedokážem vám dostatočne poďakovať za to, že ste ma vzali k sebe, pani Simmonsová, zamrmlala v snahe zbaviť sa tejto tichej prehliadky.

„Prosím ťa, zašveholila lady z panstva, „volaj ma teta Peggy. Alebo len Peg, ak ti to tak vyhovuje“

Leigh sa pozrela na hrad pred nimi. Pokiaľ jej bolo známe, toto bolich dom. Obrovitánsky. Starý. Postavený z obrovských sivých kamenných blokov s drobnými lesklými šupinkami, ktoré žiarili ako rozbité sklo v odkvape. Približne dve storočia, možno aj viac, sa po múroch šplhal zelený brečtan a stále nebol ešte aniv polovici.

Tristin k nej pristúpil, aby sa na hrad pozrel spolu s ňou. „Pôsobivé, však? Dedičné sídlo rodiny Simmonsovej-Piercovej.

Pohol rukou v hrdom geste. „Väčšinu americkej histórie stál tento dom uprostred diania. Prezidenti tu podpisovali dohody. Generáli tu rozvíjali bojové plány. Špióni intrigovali. Filantropi tancovali. Tento dom nie je poctou dejinám. On je dejinami.“

„Oco, teraz na nič z toho nie je čas. Som si istá, že Leigh oveľa viac zaujíma jej budúcnosť než minulosť nášho domova“

Leigh sa otočila a usmiala sa na Myru Simmonsovú. Sesternicu Myru.

Všetci boli príbuzní. Myra. Peg. Tristin. Veľmi vzdialení. Leighina cynická stránka - jej jediná stránka — jej napovedala, že Peg a Tristin prijali tituly „teta“ a „strýko“ len preto, aby to pôsobilo formálnejšie. Boli tu šéfovia. Oni budú o všetkom rozhodovať.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Leigh Howardová a duchovia z panstva Simmons-Pierce zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.