Spoločné vytváranie bezpečia

Liečenie krehkého pacienta

Jon Frederickson

SVK Slovensky Európa2023/11

Kniha: Spoločné vytváranie bezpečia - Liečenie krehkého pacienta - 1. vydanie - Jon Frederickson
Katalógové číslo: 485876 viac »
Ušetríte až 7,22 € z bežnej ceny 29,99
A navyše získate 22 vernostných bodov
22,77
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Spoločné vytváranie bezpečia

Liečenie krehkého pacienta

Niektorí pacienti sú ochromení strachom a úzkosťou. Aby terapeuti mohli pomôcť tým 50% pacientov, ktorí prerušia terapiu skôr, než z nej majú úplný úžitok, musia vedieť, ako vytvoriť na terapii bezpečné prostredie. Len ak sa pacienti cítia bezpečne vo svojom tele a v situácii s terapeutom, tak sa môžu cítiť bezpečne natoľko, aby sa mohli zmeniť. Kniha Spoločné vytváranie bezpečia poskytuje jasné, systematické kroky pri diagnostikovaní a plnení potrieb pacientov. Každá technika je ilustrovaná ukážkou zo sedenia. Tieto ukážky predstavujú stovky terapeutických slepých uličiek, ktoré sú prevzaté zo skutočných sedení a tieto ukážky ukazujú terapeutom, čo majú povedať, aby mohli odhadnúť potreby pacientov a reagovať na ne z momentu na moment, aby pomohli pacientom vypracovať si a udržiavať efektívne ohnisko pozornosti, ktoré vedie k zmene, aby pomohli regulovať anxietu pacientov, deaktivovať nesprávne percepcie terapeuta a terapie, aby pomohli pacientom uvidieť a opustiť obrany, ktoré spôsobujú ich symptómy, aby im pomohli prekonať strach a čeliť zmiešaným pocitom, aby im pomohli opustiť stratégie neistej vzťahovej väzby a vytvoriť liečivý vzťah.

JON FREDERICKSON, MSW, založil Inštitút intenzívnej krátkodobej dynamickej psychoterapie a je predsedom výcvikového programu v intenzívnej krátkodobej dynamickej psychoterapii na Fakulte psychiatrie Washingtonskej univerzity.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
485876
Názov
Spoločné vytváranie bezpečia
Podnázov
Liečenie krehkého pacienta
EAN/ISBN
9788082370204
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Jon Frederickson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/11
Rozsah
504
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,72
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Spoločné vytváranie bezpečia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.