Outlander 7 - Ozvena v kostiach

Kniha: Outlander 7 - Ozvena v kostiach - 1. vydanie - Diana Gabaldonová
Siedmy diel uznávanej knižnej ságy od autorky Diany Gabaldonovej
Katalógové číslo: 480597 viac »
Ušetríte až 6,30 € z bežnej ceny 29,90
A navyše získate 23 vernostných bodov
Séria kníh: Cudzinka - Outlander
Cudzinka - Outlander
Titul je zaradený v tejto sérii
23,60
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Outlander 7 - Ozvena v kostiach

Siedmy diel uznávanej knižnej ságy od autorky Diany Gabaldonovej, na základe ktorej vznikol seriál spoločnosti Starz. Jamie Fraser, bývalý jakobita a nepresvedčený vzbúrenec, má vo veci Americkej revolúcie istotu v troch oblastiach. Po prvé Američania zvíťazia. Po druhé boj za víťaznú stranu mu nezaručí prežitie a po tretie radšej zomrie, než by sa mal postaviť so zbraňou v ruke zoči-voči svojmu nelegitímnemu synovi, mladému poručíkovi britskej armády. Aj Claire Randallová vie, že Američania zvíťazia, no netuší, za akú cenu. Pokiaľ však bude môcť záležitosti ovplyvniť, postará sa o to, aby spomínanou cenou nebol Jamieho život či šťastie. Medzičasom, v relatívnom bezpečí dvadsiateho storočia, Jamieho a Clairina dcéra Brianna spolu s manželom Rogerom MacKenziem nachádzajú nový domov v starobylom škótskom sídle, kde napriek dvestoročnej časovej priepasti odhaľujú dramatické osudy Brianniných rodičov prostredníctvom Clairiných listov. Z ich zašlých stránok sa dozvedajú o Clairinej láske voči bojovými konfliktami poznačenému Jamiemu Fraserovi, ako aj o ich úteku zo Severnej Karolíny na šíre more, kde sa stretávajú s pirátmi a ocitajú sa uprostred námorných bitiek. Brianna a Roger pritom hľadajú odpovede nielen na Clairin, ale aj na vlastný osud. Pretože budúcnosť rodiny MacKenzieovcov na Vysočine je tajomne, neodvrátiteľne a úzko spätá so životom a smrťou vo vojne sa zmietajúcich amerických kolóniách.

„Naplnenie všetkého, čo človek od Gabaldonovej čaká... dobrodružstvo, dejiny, romantiku a fantáziu.“ – The Arizona Republic

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
480597
Názov
Outlander 7 - Ozvena v kostiach
EAN/ISBN
9788069010062
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Diana Gabaldonová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/10
Rozsah
1156
Rozmer
210×140×55 mm
Hmotnosť
0,90
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Outlander 7 - Ozvena v kostiach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.