Dejiny celkom inak

Záhadné megality a stratené technológie

Marián Kapolka

SVK Slovensky AB - KONZULT2023/10

Kniha: Dejiny celkom inak - Záhadné megality a stratené technológie - Marián Kapolka
Katalógové číslo: 480113 viac »
Ušetríte až 4,20 € z bežnej ceny 19,00
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,80
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dejiny celkom inak

Záhadné megality a stratené technológie

Dnes už nielen nezávislí bádatelia, ale už aj mnohí vedci otvorene hovoria o tom, že "Dejiny prebehli inak", ako sa tvrdí oficiálne. Na základe nových poznatkov spochybňujú nielen evolučný model geológie, ale vývoj ľudskej civilizácie.Viacerým nesedí ani oficiálna chronológia ľudských dejín.

Jedna skupina posúva dejiny do desiatok tisíc rokov vzdialenej minulosti mýtických civilizácií Atlantídy či Hyperborey, pričom vychádzajú z realisticky poňatých starovekých mýtov a legiend, vrátane tézy o bohoch - mimozemšťanoch.

Druhá skupina argumentuje absenciou dokázateľných písomností a artefaktov pred 10. storočím. Naznačuje "temné obdobia" bez udalostí a preto navrhla tzv. Novú chronológiu, ktorá skracuje poznané dejiny na sotva 1000 rokov.

Hlavný prúd vedy je však k obom názorom hluchý. Čo nemôže však ignorovať je ohromné množstvo starých stavieb a komplexov gigantických rozmerov. Vedci sa nevedia dohodnúť načo slúžili, ani kto a kedy ich postavil. Očividné je, že to nemohli byť "primitívni neolitici". Odpoveď by, prekvapujúco, mohli poskytnúť novátorské teórie astrofyziky - elektrického vesmíru. Podľa týchto modelov sa naša planetárna sústava vyvíjala vplyvom gigantických magneto-elektrických síl a nie gravitačne. No a v tomto období tzv. "zlatého veku" dokázali vraj naši predkovia tieto mohutné sily magnetických prúdov využiť prostredníctvom obrovských kameňov - megalitov.

A okrem toho, pravdepodobne to nebolo ani tak dávno! Mýtické civilizácie vraj nadväzujú priamo na stredovek ako ho chápe "školský dejepis". A aká je odpoveď pre tieto obidve napohľad antagonistické teórie? O tom sa dočítate na stránkach tejto knihy. Cez tieto novátorské prístupy skutočne uvidíte niečo neuveriteľné -uvidíte dejiny ľudstva celkom inak.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
480113
Názov
Dejiny celkom inak
Podnázov
Záhadné megality a stratené technológie
EAN/ISBN
9788080793166
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Marián Kapolka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/10
Rozsah
296
Rozmer
145×205 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dejiny celkom inak zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.