Mami, oci, každý je výnimočný

Petra Šinková Arslan

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2023/09

Kniha: Mami, oci, každý je výnimočný - 1. vydanie - Petra Šinková Arslan
Katalógové číslo: 478667 viac »
Ušetríte až 4,07 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,83
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mami, oci, každý je výnimočný

„Rozprávajme sa s deťmi primerane veku aj na tému inakosti, rovnosti a tolerancie pomocou príbehov v knihe, ktoré sú pre deti zaujímavejšie a zapamätateľnejšie ako ponaučenia a rady. Deti milujú príbehy a nám dospelým slúžia ako vynikajúci nástroj na rozhovor s dieťaťom, na obohatenie jeho vnímania seba samého, svojich pocitov, ale aj vnímania okolitého diania.

Príbehy v tejto knihe sú o deťoch, ktoré sú v niečom odlišné, pretože vnímajú svet inak, ich mozog funguje iným spôsobom, majú iné potreby, ale aj o deťoch, ktoré pochádzajú z iných krajín a kultúr. Aj napriek tomu, že sme rozdielni, sme si rovní a každý z nás je výnimočný. Ukážme deťom, že svet je rozmanitý, a práve to ho robí zaujímavým. Vštepujme deťom, že každý z nás tu má svoje miesto a právo cítiť sa prijatý, milovaný a v bezpečí. Inklúzia sa začína v našom srdci. Nezabúdajme, že deti sa učia od nás dospelých, vnímajú naše postoje a preberajú náš spôsob nazerania na svet. Vytvorme všetkým deťom bez rozdielu v živote miesto, kde sa budú rozvíjať tým smerom, ktorým to najviac potrebujú. Často stačí rozhovor v atmosfére dôvery, lásky, bezpodmienečného prijatia a tolerancie.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
478667
Názov
Mami, oci, každý je výnimočný
EAN/ISBN
9788057303305
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Petra Šinková Arslan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/09
Edícia
Fortuna Junior
Rozsah
48
Rozmer
275×240
Hmotnosť
0,53
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mami, oci, každý je výnimočný zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.